Στον ινδουϊστικό γάμο του Mick Jagger με την Jerry Hall

Στον ινδουϊστικό γάμο του Mick Jagger με την Jerry Hall

Όταν ο frontman των Rolling Stones παντρεύτηκε το supermodel

Όταν, στις 21 Νοεμβρίου του 1990 ο θρυλικός ρόκερ και το supermodel από το Τέξας ενώθηκαν, με τα ιερά δεσμά του (ινδουϊστικού) γάμου, η σχέση τους μετρούσε, ήδη 13 χρόνια, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1977, όταν ο Jagger ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Bianca, και η Hall είχε σχέση με τον Bryan Ferry.

Το ζευγάρι, αφού πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει την σχέση του, πέταξε, με τα δύο παιδιά του, μέχρι το Μπαλί της Ινδονησίας, όπου τελέστηκε, σε κλειστό κύκλο, η παραδοσιακή, ινδουϊστική τελετή, η οποία κράτησε κάποιες ώρες, και κατά την οποία η νύφη (φορώντας λευκό φόρεμα του σχεδιαστή Antony Price ), έδωσε στον μέλλοντα σύζυγό της, μέλι και γιαούρτι. Κουμπάρος του ζευγαριού υπήρξε ο υπεύθυνος περιοδειών των Rolling Stones, Alan Dunn.

Ακόμα και μετά τον γάμο, όμως, ο άτακτος Jagger δεν άλλαξε συνήθειες (όπως ήλπιζε η σύζυγός του) και εξακολούθησε να διατηρεί σχέσεις και με άλλες γυναίκες. Το 1992 ο Τύπος οργίασε για τον σύντομο δεσμό του με την μετέπειτα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni ενώ, χαριστική βολή για την Hall υπήρξε η σχέση του τραγουδιστή, το 1998, με το μοντέλο από τη Βραζιλία, Luciana Morad, και κυρίως η εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε ακόμα:
Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mick Jagger και Bianca Pérez-Mora Macias
Εndless Love: Sean Connery-Micheline Roquebrune
Όταν ο Barack παντρεύτηκε τη Michelle