Γαμήλιες ευχές… με πρωτότυπο τρόπο!

Γαμήλιες ευχές… με πρωτότυπο τρόπο!

Γιατί το κλασικό βιβλίο ευχών είναι πια ξεπερασμένο

Γάμος! Η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας σίγουρα θέλετε να σας μείνει αξέχαστη. Πώς; Φυσικά εάν είναι πρωτότυπη.

Το queen σας προτείνει μια έξυπνη λύση για πρωτότυπες ευχές γάμου. Ξεχάστε τα βαρετά βιβλία ευχών και πείτε ναι στο δέντρο των ευχών! Τι είναι αυτό;

Στο χώρο της δεξίωσης σας και εφόσον την κάνετε σε εξωτερικό χώρο, σίγουρα θα υπάρχει ένα όμορφο δέντρο. Τοποθετήστε κάτω από αυτό ένα στολισμένο λευκό τραπέζι στο οποίο θα έχετε τοποθετήσει πάνω, ένα μεγάλο βάζο που θα έχει μέσα χαρτάκια πολλών μεγεθών. Επιπλέον, θα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι αρκετά στυλό και κορδελάκια στο χρώμα που επιθυμείτε. Έτσι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να παίρνουν ένα χαρτάκι και να γράφουν πάνω σε αυτό την ευχή τους. Έπειτα θα μπορούν να το δένουν με τα κορδελάκια , περνώντας το από τις τρύπες που θα έχουν πάνω και θα μπορούν τέλος να τα κρεμάνε όπου θέλουν στο δέντρο.

Η ιδέα αυτή είναι πολύ πρωτότυπη και διασκεδαστική. Το δέντρο θα έχει πάνω όλες τις ευχές του γάμου σας και η διαδικασία του να τα δείτε ένα-ένα θα είναι πολύ διασκεδαστική. Τέλος, μπορείτε να φυλάξετε όλες τις ευχές σας σε ένα κουτί και να τις έχετε ως ενθύμιο γάμου.

Μια διαφορετική πρόταση που σίγουρα θα τη θυμούνται όλοι. Τολμήστε το!

Διαβάστε ακόμα:

Προσκλητήριο γάμου ή προφορική πρόσκληση;

Eπιλεξτε νυφικό ανάλογα με την ηλικία σας

Όλα του γάμου έτοιμα και πρέπει να τον ακυρώσετε;