Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης: Ο ονειρικός γάμος που κατέληξε σε πολύκροτο διαζύγιο

Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης: Ο ονειρικός γάμος που κατέληξε σε πολύκροτο διαζύγιο

Αναδρομή σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους

Μία από τις αγαπημένες σας στήλες είναι οι celebrity γάμοι. Αυτή τη φορά, σειρά έχει ο πολυσυζητημένος γάμος της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όπου τότε η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο κέντρο του επιχειρηματία. Η χημεία μεταξύ τους ήταν μοναδική και έτσι το Σεπτέμβριο του 2007, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Στις 4 Σεπτέμβρη, λοιπόν, στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο «Island»έλαβε χώρα το μυστήριο, αλλά και το γαμήλιο party. Η 'Ελλη, πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, έδειχνε πανευτυχής μέσα στο υπέροχο Vera Wang νυφικό της. Η τραγουδίστρια είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα σφιχτό κότσο και άφηνε το μακρύ δαντελένιο πέπλο της να πρωταγωνιστεί. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι η Ελεάνα Χριστοπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο γάμος ήταν ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί η όμορφη star. Πολλοί διάσημοι φίλοι τους παρευρέθησαν, εκ των οποίων και οι : Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος, η Νίκη Κάρτσωνα, Βανέσα Αδαμοπούλου, Εύη Δρούτσα και πολλοί άλλοι.


Ο έρωτάς τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Αλέξανδρου το Μάιο του 2008. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος κι έτσι αυτός ο γάμος κατέληξε σε ένα πολύκροτο διαζύγιο με πολλές κόντρες και αφίξεις στα δικαστήρια...

Διαβάστε ακόμα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του hot Νίκου Αναδιώτη με την καλή της καρδιάς του

Aναδρομή στο παρελθόν: O πολυσυζητημένος γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη

Δήμητρα Αιγινίτη- Aντώνης Σρόιτερ: Ο χαρούμενος γάμος που κατέληξε σε ένα σκληρό χωρισμό