Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την σύζυγό του Γεωργία

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την σύζυγό του Γεωργία

Βαδίζουν μαζί 24 ολόκληρα χρόνια

Είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια του πολιτικού χώρου. Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία Κρητικού.

Άνοιξη του 1989, η πρώτη τους συνάντηση! Η γνωριμία τους είναι βγαλμένη από παραμύθι. Η Γεωργία παρίσταται μαζί με τον πατέρα της Άρη Κρητικό στην ίδια εκδήλωση στην οποία μιλούσε ο τότε φιλόδοξος πολιτικός Αντώνης! Όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο κύριος Σαμαράς, ένιωσε έναν περίεργο ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα όταν την πρωτοσυνάντησε. Ήταν άγνωστοι μεταξύ τους... Ο Σαμαράς έβαλε λιτούς και δεμένους για να την ξανασυναντήσει και τα κατάφερε.

Ένα χρόνο μετά, στις 20 Μαΐου του 1990, το ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον του Θεού. Ο γάμος τους έλαβε χώρα στην Πύλο και αποτέλεσε μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό συμβάν. Οι καλεσμένοι χιλιάδες, με τους πολιτικούς να δίνουν το δυναμικό παρόν. Στο γάμο του διάσημου ζευγαριού είχε τραγουδήσει η Μαρινέλλα και ο Μανώλης Μητσιάς. Η νύφη ήταν υπέρκομψη μέσα στο λιτό Billy Bo νυφικό της. Και οι δυο τους ήταν πανευτυχείς και χαμογελούσαν διαρκώς!


Το αγαπημένο ζευγάρι ζει ακόμη μαζί και περνάει όμορφες στιγμές δίπλα στα παιδιά τους, Λένα και Κωνσταντίνο.

Διαβάστε ακόμα

Αλβέρτος και Σαρλήν του Μονακό: Ο γάμος και το κέρατο

Αξέχαστοι γάμοι: Mia Farrow η γυναίκα-μύθος που έκανε τον Frank Sinatra να «λιώσει»!

Ο goth και εντελώς εκκεντρικός γάμος της Dita Von Teese με τον Marilyn Manson