Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων... κι όμως υπάρχει λύση!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων... κι όμως υπάρχει λύση!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!

Ελπίζω να είστε καλά και να αντέχετε σε όλες τις δυσκολίες που έχει η καθημερινότητά μας με τα παιδάκια μας αλλά και τη δουλειά!

Όσο περνάνε οι μέρες μεγαλώνοντας το μωρό μου διαπιστώνω πως δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσεις όλα.. Αρκετή κούραση, αϋπνία (ναι ακόμα δεν κοιμόμαστε πολύ καλά) και άγχος να τα προλάβω όλα!

Με καταλαβαίνετε όσες είστε στην ίδια κατάσταση με μένα!

Μία από τις καθημερινές μας «δουλειές» ως μαμάδες είναι και το ατελείωτο πλύσιμο των ρούχων του μωρού που λερώνονται συνέχεια ! Μα συνέχεια όμως! Φαντάζομαι και όσο μεγαλώνουν και αρχίζουν και παίζουν, βγαίνουν έξω, περπατάνε, ρίχνουν πάνω τους ό,τι βρουν, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο… βρώμικη! Οπότε τα πλυντήρια τα βάζουμε το ένα μετά το άλλο! Πέρα όμως από καλό πλυντήριο χρειαζόμαστε και καλό στεγνωτήριο γιατί ιδιαίτερα τον χειμώνα, με τις παρατεταμένες βροχές και την υγρασία που αντιμετωπίζουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τα ρούχα μας κυριολεκτικά νοιώθουμε ότι δεν θα στεγνώσουν… ποτέ! Συν το γεγονός ότι ειδικά τα ρούχα του μωρού μου θέλω να τα προστατεύω από εξωτερικούς παράγοντες όπως καυσαέριο, τζάκια, όλων των ειδών τους ρύπους!

IMG 20190215 WA0012 copy

Πήγα λοιπόν μια βόλτα στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο The Mall Athens που είναι πολύ κοντά μου για να διαλέξω!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr