Άλλα τα μάτια της κουκουβάγιας

Άλλα τα μάτια της κουκουβάγιας

Όταν λοιπόν η κουκουβάγια βλέπει πως το παιδί της, το κουκουβαγιάκι, είναι με λάθος κουκουβαγιούλα, καλό είναι να την πείσετε πως το ταίρι του τον βλέπει με την ίδια αγάπη όπως και η ίδια.

Όπως είναι γνωστό, δεν έχουν συμπλέγματα μόνο τα παιδιά απέναντι στους γονείς τους, αλλά και οι γονείς ως προς τα παιδιά τους. Ένα πασίγνωστο σύμπλεγμα λοιπόν, είναι αυτή η αρρωστημένη αγάπη και υπερπροστασία που έχουν κυρίως οι μαμάδες για τους γιους τους. Στα δικά τους μάτια, ο κανακάρης τους είναι πανέμορφος, πανέξυπνος, με τέλειο χιούμορ και καθόλου καράφλα.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πείσετε την πεθερά σας πως από το ίδιο ακριβώς πρίσμα τον βλέπετε κι εσείς. Φροντίστε όταν της μιλάτε για το γιο της να μιλάτε όμορφα, με αγάπη και σεβασμό.

Αυτό θα την κάνει να αισθανθεί περήφανη για το παιδί της και ταυτόχρονα σίγουρη πως ο άνθρωπος που έχει δίπλα του τον εκτιμά.

Δώστε της να καταλάβει πως είναι και για εσάς μοναδικός, ιδιαίτερος, πεντάμορφος και φυσικά χωρίς καράφλα και να είστε σίγουρη πως σιγά σιγά θα στριμωχτείτε σε μια θέση στην καρδιά της.