Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2015!

Βρείτε το look που σας εντυπωσίασε περισσότερο!

Τα βλέμματα όλων χθες στράφηκαν στο κόκκινο χαλί. Τα Golden Globes Awards 2015 είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας! Λίγο πριν τα βραβεία Όσκαρ, οι αγαπημένες μας celebrities έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ενθουσιάζοντας όλες εμάς τις κοινές θνητές! Με αγωνία περιμέναμε εκτός από τις λαμπερές ενδυματολογικές τους επιλογές- που είναι οικονομικά απλησίαστες για τις περισσότερες- τα beauty trends που θα συνόδευαν τις εμφανίσεις τους!

Δείτε, λοιπόν, ποιες stars ξεχώρισαν για τα beauty looks τους στο χθεσινό κόκκινο χαλί, ποια beauty τάση επέλεξαν να υιοθετήσουν ή να δημιουργήσουν γι αυτά τα βραβεία, που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς και φυσικά εμπνευστείτε κάτι ανάλογο και για τις δικές σας εμφανίσεις!

Οι εντυπωσιακές πλεκτές κοτσίδες, που δημιουργούσαν ένα ρομαντικό updo της Emily Blunt, τα χαλαρά waves που θύμιζαν παλιές εποχές του Hollywood της Jessica Chastain, το sleek χαμηλό κότσο και ανοιχτό κόκκινο κραγιόν- που ήταν στην ίδια απόχρωση με το φόρεμά της Taylor Schilling, το παστέλ μπλε χρώμα στα μάτια της Claire Danes, το ελαφρώς μεταλλικό eye makeup και το ροζ χρώμα στα χείλη της Diane Kruger, το μοναδικό, όπως πάντα, California beauty look της Sienna Miller, το ίσιο ασύμμετρο καρέ και το smoky navy eye make up της Rosamund Pike είναι μόνο μερικά από τα beauty looks που ξεχώρισαν και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε απόψε κιόλας!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery και βαθμολογήστε τις stars!

Διαβάστε ακόμη:

Πιο ξανθιά από ποτέ, αποκαλύπτει γιατί κρατά τα μαλλιά της κοντά!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Candice Swanepoel σε Marilyn Monroe!

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!