To νέο Airwrap multi-styler της Dyson ήρθε στην Ελλάδα & υπόσχεται dreamy χτενίσματα για όλες

Μαρία Ροδίτη
To νέο Airwrap multi-styler της Dyson ήρθε στην Ελλάδα & υπόσχεται dreamy χτενίσματα για όλες
STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Το νέο Airwrap multi-styler της Dyson παρουσιάστηκε στο πρώτο φαντασμαγορικό Hair Science Event στην Ελλάδα και ο Senior Engineering Manager της Dyson, Gavin Galligan, μίλησε στο Queen.gr για το εργαλείο hairstyling που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και σε όλους τους τύπους μαλλιών, χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα. 

Το πρώτο φαντασμαγορικό Hair Science Event στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/10) στο κέντρο της Αθήνας- εκεί φυσικά ήμασταν κι εμείς-, όπου και παρουσιάστηκε το απόλυτο εργαλείο hairstyling, αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν, και δεν είναι άλλο από το νέο Airwrap multi-styler της Dyson.

Στην ουσία, πρόκειται για ένα εργαλείο με κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και ευκολότερο αποτέλεσμα, επανασχεδιασμένες βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.

Τον τρόπο χρήσης του εργαλείου μάς παρουσίασε live στο event ο brand ambassador της Dyson, Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ για την τεχνολογία και τις δυνατότητες του Airwrap multi-styler, το οποίο προσφέρει γρηγορότερο και ευκολότερο styling μαλλιών, χωρίς ακραία θερμότητα, χάρη στη βελτιωμένη ροή αέρα Coanda, μίλησε ο Gavin Galligan, Senior Engineering Manager της Dyson.

PAN_0344.JPG

Ο Gavin Galligan, Dyson Senior Engineering Manager

STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Ο Gavin Galligan μίλησε και στο Queen.gr και με απλά λόγια εξήγησε πώς το νέο Airwrap multi-styler της Dyson προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα δημιουργώντας elegant χτενίσματα σε λίγο χρόνο, αλλά και για το εφέ Coanda, χάρη στο οποίο το κάθε χτένισμα είναι άρτιο, σαν να έχουμε βγει μόλις από το κομμωτήριο.

Το νέο Airwrap της Dyson είναι πραγματικά ένα τέλειο εργαλείο hairstyling, που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα βασικότερα πλεονεκτήματά του;

Νομίζω ότι τα top πλεονεκτήματα στη λίστα είναι το styling και το στέγνωμα των μαλλιών. Το Airwrap της Dyson διαθέτει V9 μοτέρ με πολύ μεγάλη ροή, πολύ δυνατού αέρα. Επιπλέον, η φθορά που προκαλείται στην τρίχα από τη θερμότητα είναι μηδαμινή. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε σίγουροι ότι το Airwrap λειτουργεί κάτω από μια συγκεκριμένη θερμοκρασία με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερη φθορά στα μαλλιά. Τέλος, ένα σημαντικό ατού είναι ότι τα διάφορα εξαρτήματα που διαθέτει απευθύνονται πραγματικά σε όλους τους τύπους μαλλιών και σε όλες τις γυναίκες.

PAN_0012.JPG

Το νέο Dyson Airwrap

STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Η θερμότητα των εργαλείων hairstyling είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τις γυναίκες. Καμία δεν θέλει να φθείρει τα μαλλιά της, αλλά όλες τα θέλουμε συγχρόνως και καλοχτενισμένα. Πώς πετύχατε με το Airwrap να έχετε τη λιγότερη δυνατή φθορά στην τρίχα λόγω της θερμότητας;

Διατηρήσαμε την ίδια ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται στα συμβατικά εργαλεία hairstyling, αλλά καταφέραμε να έχουμε περισσότερη ροή αέρα. Το Airwrap της Dyson παραμένει κάτω από τους 150 βαθμούς και σας το εγγυώμαι αυτό. Είναι ελεγμένο στα εργαστήριά μας.

Οι 150 βαθμοί, δηλαδή, είναι η ανώτερη θερμοκρασία που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες στα εργαλεία hairstyling και που φτάνει το Airwrap της Dyson;

Κανονικά ναι! Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία. Γιατί αν ξεπεράσει τους 150 βαθμούς προκαλείται ανεπανόρθωτη ζημιά στην τρίχα. Γι’ αυτό ακριβώς κι εμείς στο Airwrap έχουμε χρησιμοποιήσει μια ειδική κεφαλή που μετράει τη θερμοκρασία του αέρα στο προϊόν και είμαστε σίγουροι ότι είναι ρυθμισμένο στη σωστή θερμοκρασία για την προστασία της τρίχας.

PAN_0600.JPG

Το νέο Dyson Airwrap

STUDIO PANOULIS / GEORGE BROUSALIS / phone number:+302103600762

Εκτός από την ειδική τεχνολογία για τη θερμότητα που έχετε χρησιμοποιήσει, έχετε εντάξει στο Airwrap και το φαινόμενο Coanda. Τι ακριβώς είναι αυτή η τεχνολογία;

Η τεχνολογία Coanda, που έχει χρησιμοποιηθεί, αφορά την ενισχυμένη ροή αέρα και επιτρέπει στα μαλλιά να τυλίγονται πολύ εύκολα γύρω από το Airwrap. Είναι ένας τύπος εφέ που προσελκύει και ανασηκώνει τα πιο μακριά μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα κρύβει τα πιο κοντά και ατίθασα μαλλιά. Στην ουσία, τα μαλλιά έλκονται στην επιφάνεια της βούρτσας και ο αέρας προωθείται κατά μήκος των μαλλιών για ένα λείο, πιο ίσιο αποτέλεσμα.