5 κρέμες ποδιών και 5 πεντικιούρ για να φοράς με αυτοπεποίθηση τα πέδιλά σου

Μαρία Ροδίτη
5 κρέμες ποδιών και 5 πεντικιούρ για να φοράς με αυτοπεποίθηση τα πέδιλά σου

Η άνοιξη ήρθε και τα πέδιλα βγαίνουν σιγά-σιγά από τις ντουλάπες. Ανάδειξέ τα έχοντας τα πιο περιποιημένα άκρα ever!

Πριν μερικές ημέρες η fashion editor του Queen.gr, Ναταλία Κατσακιώρη, σου πρότεινε ιδέες για το πώς να φορέσεις τα πέδιλα την άνοιξη. Γιατί ναι! Τα πέδιλα δεν είναι μόνο καλοκαιρινό item, αλλά με το σωστό styling μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη. Τώρα… έρχομαι εγώ (Μαρία Ροδίτη εδώ) για να σου πω πώς θα απογειώσεις τα πέδιλά σου με το σωστό πεντικιούρ και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Αν αυτό που σε κάνει να διστάζεις να φορέσεις τα πέδιλά σου είναι το πεντικιούρ που δεν έχεις προλάβει- ή σκεφτεί- να κάνεις, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις τηλέφωνο τη nail artist σου για να προγραμματίσετε ραντεβού. Και μην ανησυχείς! Παρακάτω, σου έχω βρει 5 ιδέες για τα πιο funky και fashionable πεντικιούρ της άνοιξης, αλλά και τις 5 καλύτερες κρέμες ποδιών, ώστε το δέρμα σου να είναι πάντα μαλακό και βελούδινο. Ακόμα και όταν δεν έχεις προλάβει να πας για πεντικιούρ και θέλεις να φορέσεις τα mules σου.

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε την pedi season με το πιο classy και απλό πεντικιούρ

5 ιδέες για το ανοιξιάτικο πεντικιούρ σου – Βάλε χρώμα και… φύγαμε!

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα 5 πολύ φωτεινά πεντικιούρ για να υποδεχθείς με κέφι και χρώμα την άνοιξη. Και την εποχή του πέδιλου! Αν θες τη γνώμη μου, στα πόδια η μονοχρωμία είναι all-time classic επιλογή, όμως αν είσαι fan των nail art, θα βρεις και από αυτά.

Ξεκίνα, λοιπόν, το scroll, κράτα τα screenshots που θέλεις και μην αργείς να επικοινωνήσεις με τη μανικιουρίστ σου. Τα πέδιλα σε περιμένουν στην ντουλάπα σου καρτερικά!

Οι καλύτερες κρέμες ποδιών για φροντίδα στο σπίτι

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω πως ναι, η nail artist θα σου κάνει όλη την περιποίηση που χρειάζεσαι στον χώρο της, όμως κι εσύ θα πρέπει να φροντίζεις το δέρμα των ποδιών σου για να είναι βελούδινα, χωρίς σκληρά σημεία, που θα φαίνονται αντιαισθητικά όταν φοράς τα πέδιλά σου.

Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεσαι μια κρέμα ποδιών. Μια κρέμα που θα ενυδατώνει σε βάθος τα πέλματα και τα δάχτυλα των ποδιών, θα τα θρέφει και θα τα φροντίζει από την ταλαιπωρία που οι εξωτερικές συνθήκες τούς προκαλούν. Ready to scroll?