6 colourful eyeliners για τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σου

6 colourful eyeliners για τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σου

Το μαύρο eyeliner ανήκει στο παρελθόν! Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να δώσεις χρώμα στο μακιγιάζ σου.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη του boudoir μας, το μαύρο eyeliner. Μπορεί τους χειμερινούς μήνες να μας έβγαζε ασπροπρόσωπο με τα moody looks, τώρα όμως η εμφάνισή μας θέλει χρώμα! Και δε μιλάμε μόνο για τα ρούχα... Το μακιγιάζ είναι αυτό που θα χαρίσει το extra touch στο συνολικό look. Πως θα γίνει αυτό;
Με τα colourful eyeliners!

gigihadid_156891845_184760410085258_5036337011046947371_n.jpg

@gigihadid

Δώσε χρώμα στο μακιγιάζ σου!

Το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από παιχνιδιάρικες και χρωματιστές πινελιές στην εμφάνισή μας. Τα colourful eyeliners μπορούν να το πετύχουν αυτό! Χάρη σε αυτά μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα μακιγιάζ ματιών. Κίτρινο, μωβ, ροζ, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε, είναι μερικές από τις must have αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αν είσαι μελαχρινή το μπλε θα κάνει την τέλεια αντίθεση με το βλέμμα σου, ενώ εσύ που είσαι ξανθιά επίλεξε το ροζ ή το μωβ για τα πιο hot ρομαντικά μακιγιάζ σου.

Gaurav-Gupta-HC-bks-S23-029.jpg

Τα colourful eyeliners θα κάνουν το κινητό σου βλέφαρο, να μοιάζει σαν έργο τέχνης. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα μόνο χρώμα, αλλά σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς με παραπάνω συνδυασμούς, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις τα πιο ζωηρά eye looks.

Δημιούργησε abstract σχέδια!

undefined

@ash_kholm

Επιπλέον, εκτός από τον κλασικό τρόπο εφαρμογής του eyeliner πάνω στο κινητό βλέφαρο, μπορείς να επιλέξεις να τα φορέσεις μόνο από κάτω, στην εσωτερική γωνία του ματιού ή ακόμη και να ζωγραφίσεις abstract σχέδια πάνω στα βλέφαρα. Το αποτέλεσμα θα σου χαρίσει έναν αέρα από τα αγαπημένα ΄90s. Τα colourful eyeliners, θα σε κάνουν να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο καλοκαίρι, θα γεμίσουν με χρώμα την εμφάνισή σου και θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Αν κόμη το σκέφτεσαι, το παρακάτω gallery θα σε κάνει να προσθέσεις, τα χρωματιστά eyeliners στο νεσεσέρ σου.

Shopping Time!

Κοντά νύχια: 7 καλοκαιρινά σχέδια από τη nail expert Bettina R. Goldstein