Κοντά νύχια: 7 καλοκαιρινά σχέδια από τη nail expert Bettina R. Goldstein

Κοντά νύχια: 7 καλοκαιρινά σχέδια από τη nail expert Bettina  R. Goldstein

Αν τα νύχια που τόσο καιρό προσπαθούσες, να μακρύνεις, σου έσπασαν τα παρακάτω σχέδια θα αναδείξουν τα άκρα σου!

Έχεις κοντά νύχια; Πιστεύεις ότι όποιο σχέδιο κι αν κάνεις, δε θα αναδεικνύεται σωστά; Η nail expert, της Chanel, Bettina R. Goldstein σου έχει τη λύση. Η αγαπημένη, Bettina καθημερινά μέσα από το profile της, στο Instagram, μας δείχνει τις πιο τρελές ιδέες, που έχεις ποτέ φανταστεί!

unknown_293106235_1098690314054127_8343914746558653486_n-(1).jpg

@betina_goldstein

6 κόκκινα βερνίκια νυχιών που έχουν το like της Ελένης Μενεγάκη

Ακόμη κι αν σου έχει σπάσει το νύχι στο manicure, η Bettina σου δείχνει τον τρόπο, για να το φτιάξεις. Θέλεις φλοράρ σχέδια; Θέλεις logo nails; Θέλεις να χαρίσεις μία πιο χιουμοριστική πινελιά πάνω στα νύχια σου, με μουχλιασμένα λεμόνια και κάλτσες (δε σου κάνω πλάκα); Η Bettina R. Goldstein θα σου δείξει τα πιο κομψά σχέδια, που έχεις δει ποτέ.

Τα κοντά νύχια είναι απίστευτα chic!

https://www.instagram.com/p/CsXHvBItimX

Αν τα νύχια που τόσο καιρό προσπαθούσες, να μακρύνεις, σου έσπασαν… Η nail expert έχει να σου προτείνει, τα πιο όμορφα και δημιουργικά σχέδια που θα αναδείξουν τα summer looks σου. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ότι μπορεί τα μακριά νύχια να είναι εντυπωσιακά με ένα έντονο βερνίκι, αλλά καμιά φορά το μήκος μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικό, αλλά τρομακτικό. Νομίζω, πως καταλαβαίνεις, τι εννοούμαι... Τα κοντά νύχια, είναι απίστευτα chic και το πιο σημαντικό είναι, ότι φαίνονται συνέχεια περιποιημένα και καθαρά.

Αν ακόμη έχεις αμφιβολίες το παρακάτω gallery, είμαστε σίγουρες ότι θα σε πείσει να τα δοκιμάσεις...

7 κρέμες χεριών για απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλο τον χρόνο