Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες για χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες για χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Χρειάζονται ενυδατικές κρέμες οι λιπαρές επιδερμίδες; Σίγουρα δεν περίμενες αυτή την απάντηση...

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Ο μύθος για το ότι οι λιπαρές επιδερμίδες δε χρειάζονται ενυδάτωση, πρέπει να σταματήσει. Οποιαδήποτε τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις, ξηρή, μεικτή ή λιπαρή να θυμάσαι, ότι η skincare routine είναι το Α και το Ω για μία υγιή και λαμπερή όψη.

pexels-koolshooters-7143187.jpg

Bye Bye γυαλάδα και λιπαρότητα!

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα αυτό σημαίνει, ότι το δέρμα σου παράγει περισσότερο σμήγμα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να φράζει τους πόρους και να προκαλείται λιπαρότητα. Το κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι ο καθαρισμός με προϊόντα ειδικά για λιπαρά δέρματα.

pexels-cottonbro-studio-4153179.jpg


Καθαρισμός + Ενυδάτωση + Αντηλιακή Προστασία. Αυτά είναι τα 3 σημαντικά steps τα οποία πρέπει να ακολουθείς καθημερινά. Μία υγιή επιδερμίδα πάει να πει ότι είναι ενυδατωμένη. Εκτός από το νερό που πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά, οι ενυδατικές κρέμες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα, η οποία θα μένει αναλλοίωτη στα σημάδια του χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα θα λειτουργεί σαν ασπίδα στις εξωτερικές επιθέσεις και θα κάνει το δέρμα να αναπνέει σωστά χωρίς γυαλάδα, μαύρα στίγματα και λιπαρότητα.

pexels-linda-prebreza-286951.jpg

Αν ακόμη πιστεύεις, ότι η ενυδάτωση είναι εχθρός σου τότε ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς. Τους καλοκαιρινούς μήνες το νεσεσέρ σου πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ενυδατικές κρέμες, για να αποφύγεις την αφυδάτωση και να αναπνέει το δέρμα σου σωστά.

Shopping Time:

7 primers που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να κρατάει όλη μέρα