Glow Blush: Αυτό το trend υπόσχεται ροζ ζυγωματικά σαν της Barbie

Αν θέλεις ένα ανοιξιάτικο, δροσερό κι ανάλαφρο μακιγιάζ, αυτός είναι ο τρόπος για να το πετύχεις...

Ο φανταστικός ροζ κόσμος της Barbie -της κούκλας που παίζαμε όταν είμασταν μικρές- είναι φανερό ότι έχει προκαλέσει φρενίτιδα τον τελευταίο χρόνο στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Από τότε που ανακοινώθηκε η νέα ταινία της Barbie, όλα γύρω μας βάφτηκαν στις αποχρώσεις του ροζ.

unknown_343128870_231859679497093_2627280234079866229_n.jpg

@maryphillips

Colourful eyes: Το απόλυτο beauty tip για pop χρώμα στο βλέμμα

Το barbiecore trend, έχει κάνει τους πάντες να λατρέψουν το ροζ! Μαλλιά, νύχια, χείλη, μάτια όλα στο αγαπημένο χρώμα της Barbie, που δεν είναι άλλο από το ροζ. Οι makeup artists και οι beauty lovers δημιουργούν καθημερινά τα πιο fun video με tips, τα οποία χαρίζουν έμπνευση και κάνουν το μακιγιάζ μας να φαίνεται πιο fresh και εντυπωσιακό.

Αυτή τη φορά, δημιουργούν ζυγωματικά σαν της Barbie. Ροζ ζυγωματικά, έρχονται να χαρίσουν ζωντάνια, χρώμα και μία φρεσκάδα στα ανοιξιάτικα looks. Θα λέγαμε, ότι είναι ένα ανοιξιάτικο beauty trend, το οποίο έρχεται να προστεθεί και να αναδείξει τις απογευματινές εμφανίσεις μας κάτω από τον καυτό ήλιο.

Barbie Glow Blush!

https://www.instagram.com/p/CsCftGSJXFg

Αυτές είναι οι BB creams που θα τις φοράς όλη μέρα!

Για να πετύχουν αυτό το δροσερό και ανάλαφρο αποτέλεσμα, δε χρησιμοποιούν οποιοδήποτε ρουζ. Οι υγρές υφές είναι το μυστικό το οποίο χαρίζει αυτό το natural beauty look. Το ρουζ σε υγρή μορφή, έχει απαλή υφή, προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα -την οποία έχουμε ανάγκη όταν ο υδράργυρος, αρχίζει να ανεβαίνει- και δημιουργεί αυτό το glossy look που δείχνει την επιδερμίδα του προσώπου να σφύζει από υγεία.

unknown_245387567_577732890106692_8074475870829991763_n.jpg

@patrickta

Άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι ματ και παχύρευστες στρώσεις δεν συνιστώνται τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί φράζουν τους πόρους και δεν βοηθούν το δέρμα να αναπνέει σωστά.
Extra tip: Μόλις δημιουργήσεις με τα δάχτυλά σου ροζ ζυγωματικά σαν της Barbie, (για πιο φυσικό αποτέλεσμα) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υγρό ρουζ και σε άλλα σημεία του προσώπου σου. Σαν σκιά, πάνω από το κινητό βλέφαρο, ακόμη και σαν lip gloss για juicy σαρκώδη χείλη.

!Budget Friendly Alert!

Αν έχεις στο νεσεσέρ σου κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις, τα οποία δεν τα φοράς πλέον... Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, ωραιότατα για να πετύχεις pink cheek σαν της Barbie! Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστείς να αγοράσεις, υγρό ρουζ σε περίπτωση που δεν έχεις.

Milk nails: Αυτό είναι το νέο trend στο manicure που επίλεξε η Kim Kardashian και η Lizzo