Αντηλιακό + Βιταμίνη C: Το boost που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Αντηλιακό + Βιταμίνη C: Το boost που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Το αντηλιακό σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C θα προστατέψουν x2 την επιδερμίδα σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. 

Μπορεί να έχεις βαρεθεί να ακούς συνεχώς για τα οφέλη του αντηλιακού στο δέρμα, αλλά αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια… Το αντηλιακό είναι το μόνο προϊόν το οποίο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται και τις 365 μέρες το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και καιρού. Εκτός το ότι θα προστατέψει την επιδερμίδα σου από τα σημάδια και τις πανάδες, θα καθυστερήσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Αυτό κι αν το θέλουμε..

fleur-kaan-w4Dj3MshHQ0-unsplash.jpg

3 tips για ανάλαφρο και γρήγορο μακιγιάζ το καλοκαίρι

Ο ορός με Βιταμίνη C είναι όπως η πορτοκαλάδα στον οργανισμό

Από την άλλη τα προϊόντα με Βιταμίνη C είναι εξίσου σημαντικά για το νεσεσέρ σου. Η Βιταμίνη C, χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα, βελτιώνει την υγεία και την όψη της επιδερμίδας, ενώ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου για τα skincare products με Βιταμίνη C, είναι ότι χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως ο χυμός πορτοκαλάδας στον οργανισμό. Είναι το boost που δίνει ενέργεια και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Αντηλιακό + Βιταμίνη C πώς θα τα συνδυάσεις

pexels-cottonbro-studio-3737624.jpg

Η αντηλιακή προσώπου είναι το τελευταίο step της skincare routine. Την εφαρμόζεις μετά την ενυδατική και το serum και πριν το μακιγιάζ σου. Πως θα συνδυάσεις την αντηλιακή με τη Βιταμίνη C; Αρχικά τη Βιταμίνη C μπορείς να την επιλέξεις είτε σε ορό είτε σε κρέμα. Πρώτα εφαρμόζεις το προϊόν με Βιταμίνη C και μετά κλειδώνεις την επιδερμίδα με την αντηλιακή. Το combo που έχει δημιουργηθεί από αυτά τα δύο προϊόντα θα είναι x2! Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Βιταμίνη C, θα ενισχύσουν τη δράση του αντηλιακού ακόμη περισσότερο και θα το κάνει, να διαρκεί για ώρες.

mathilde-langevin-FDRaYqiTY1k-unsplash.jpg

Τώρα που οι θερμοκρασίες σιγά σιγά ανεβαίνουν, επένδυσε στο νεσεσέρ σου με προϊόντα τα οποία θα σε προστατέψουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και θα φωτίσουν την επιδερμίδα σου. Στο παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις καλύτερες αντηλιακές προσώπου, ορούς ή κρέμες με Βιταμίνη C που υπάρχουν στην αγορά.

Shopping Time:

Shimmer nails: Το trend στο manicure που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου