5 κρέμες ματιών με βιταμίνη C που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
5 κρέμες ματιών με βιταμίνη C που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Γιατί πρέπει να προσθέσεις την κρέμα ματιών με βιταμίνη C στη skincare routine σου; Δες παρακάτω...

Θέλεις ένα προϊόν το οποίο θα σου προσφέρει ένα λαμπερό, φωτεινό και νεανικό βλέμμα; Τότε η απάντηση κρύβεται, στις κρέμες ματιών με βιταμίνη C! Οι κρέμες ματιών με βιταμίνη C έχουν όλα τα οφέλη, όπως μία φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα... What? Κι όμως ναι! Όπως, ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από αυτό το extra boost το οποίο χαρίζει απλόχερα η πορτοκαλάδα, έτσι και η περιοχή κάτω από τα μάτια έχει ανάγκη καθημερινά από περιποίηση.

Fresh & Clean! 8 αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες μόλις από το ντους

Τι ακριβώς προσφέρουν οι κρέμες με βιταμίνη C;

  • Μειώνουν τους μαύρους κύκλους
  • Βοηθούν στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Προσφέρουν ένα νεανικό και φωτεινό βλέμμα
  • Προσφέρουν ενισχυμένη αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις βλαβερές υπεριώδης ακτίνες του ήλιου

Οι κρέμες ματιών με βιταμίνη C είναι εξίσου σημαντικές να χρησιμοποιούνται τόσο στην πρωινή, όσο και στη βραδινή skincare routine. Κατά την εφαρμογή τούς, μπορείς να κάνεις για με τα δάχτυλά σου ή με ένα roller λίγο μασάζ, (στην περιοχή κάτω από τα μάτια) για να βοηθήσεις στην γρήγορη και καλύτερη απορρόφησή τους. Επίσης, το μασάζ (τοπικά) βοηθάει στη ροή του αίματος, το οποίο απομακρύνει τους μαύρους κύκλους και αναζωογονεί την περιοχή.

skincare.jpg

Μην ξεχάσεις την αντηλιακή προσώπου

Για τη πρωινή skincare routine, ο συνδυασμός με την αντηλιακή προσώπου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ (χειμώνα-καλοκαίρι). Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τις διχρωμίες και θα χαρίσεις έξτρα προστασία στην επιδερμίδα σου.
Extra tip: Οι κρέμες ματιών με βιταμίνη C λειαίνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και βοηθούν στην καλύτερη εφαρμογή και διάρκεια του concealer. Φανταστικό;

Δεν ξέρεις ποια κρέμα ματιών με βιταμίνη C να επιλέξεις; Μην ανησυχείς, δε θα σε αφήναμε έτσι! Το παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να βρεις μερικές από τις best sellers κρέμες ματιών με βιταμίνη C, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Shopping Time: