Ποια είναι η σωστή απόχρωση ρουζ σύμφωνα με τους ειδικούς

Ευαγγελία Αλπίδου
Ποια είναι η σωστή απόχρωση ρουζ σύμφωνα με τους ειδικούς
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Peach, ροζ, μωβ ή κόκκινο ρουζ; Διάλεξε το ιδανικό για εσένα...

Το ρουζ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα must have καλλυντικά στο νεσεσέρ μας. Πολλές το μπερδεύουν με το bronzer, αλλά στην πραγματικότητα, μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά προϊόντα. Το ένα δίνει ηλιοκαμένη όψη, ενώ το άλλο χαρίζει μία απίστευτα νεανική μορφή στην επιδερμίδα.

patrickta_342081032_763812451962277_1823530122582139204_n.jpg

@patrickta

Αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλή όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι το ρουζ αναδεικνύει με απίστευτα φυσικό τρόπο τον τόνο της επιδερμίδας. Με πιο απλά λόγια, το ρουζ θα σου χαρίσει ένα διακριτικό αποτέλεσμα και θα κάνει τον άχρωμο τόνο της επιδερμίδας να ζωντανέψει.

Ποια είναι όμως η σωστή απόχρωση για κάθε τόνο δέρματος;

Σύμφωνα με τους makeup artists, Patrick Ta και Melissa Murdick, οι οποίοι έχουν στις beauty λίστες τους τη Gigi Hadid, την Camila Cabello και πολλές άλλες ακόμη… Έρχονται να μας μάθουν τα μυστικά για το ποια είναι η σωστή απόχρωση ρουζ που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Peach, ροζ, μωβ ή κόκκινο;
Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Peach ρουζ

MAX-FACTOR-Facefinity-Blush.png

MAX FACTOR, Facefinity Blush

Το ροδακινί ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Χαρίζει μία απίστευτα νεανική όψη, ενώ σμιλεύει με φυσικό τρόπο τα ζυγωματικά του προσώπου. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιλογή ενός κρεμώδη ρουζ μπορεί να φωτίσει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά.

Ροζ ρουζ

Pixi-On-The-Glow-Blush.png

Pixi, On-The-Glow Blush

Με αφορμή το barbiecore trend, το ροζ ρουζ υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Η pink απόχρωση είναι μία από τις hot επιλογές της σεζόν, κάνοντας τα ζυγωματικά, να μοιάζουν σαν της Barbie. Το ροζ ρουζ, ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, καθώς δημιουργεί την τέλεια αντίθεση.

Πρέπει να λούσεις τα μαλλιά σου πριν τα βάψεις; Σίγουρα δεν περιμένεις αυτή την απάντηση

Μωβ ρουζ

Radiant-Profesional-Blush-Color-136.png

Radiant Professional, Blush Color 136

Τα χρώματα της λεβάντας σύμφωνα με τον makeup artist, Patrick Ta, ταιριάζουν καλύτερα σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Το μωβ ρουζ είναι η ιδανική επιλογή για romantic makeup looks.

Κόκκινο ρουζ

Yves-Saint-Laurent-NU-Lip-and-Cheek-Tint.png

Yves Saint Laurent NU Lip and Cheek Tint

Το κόκκινο ρουζ είναι απίστευτα κολακευτικό. Ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, απλά εφαρμόζεται με διαφορετικό τρόπο. Οι ανοιχτές επιδερμίδες, είναι σημαντικό να κάνουν ένα απαλό πέρασμα το οποίο θα δείχνει απίστευτα φυσικό, ενώ οι πιο σκούρες επιδερμίδες μπορούν να δημιουργήσουν πιο έντονες γωνίες και να τονίσουν τα ζυγωματικά.

Extra tip: Για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι υγρές υφές θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ θα κάνουν την επιδερμίδα να αναπνέει σωστά.

Seashell nails: Το manicure που θα σε κάνει βουτιά στα βάθη του ωκεανού