Η Ράνια Τζίμα υιοθέτησε το κούρεμα που επιλέγουν όλες οι fashionistas στο εξωτερικό

Η Ράνια Τζίμα υιοθέτησε το κούρεμα που επιλέγουν όλες οι fashionistas στο εξωτερικό

Η Ράνια Τζίμα βαριέται να έχει συνεχώς τα ίδια μαλλιά...

Όσες βλέπουν τηλεόραση και συγκεκριμένα το Mega Channel, θα γνωρίζουν σίγουρα την πανέμορφη δημοσιογράφο, Ράνια Τζίμα. Ως γυναίκες και beauty addicts δε γίνεται να μην παρατηρήσουμε τα διαφορετικά hair looks, που επιλέγει κάθε φορά η δημοσιογράφος.

rania.tzima_269783563_431661331961348_3939361178961195485_n.jpg

@rania.tzima

Βαριέται να έχει συνεχώς τα ίδια μαλλιά

Η ίδια παλιότερα σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όταν ρωτήθηκε για τα διαφορετικά χτενίσματα που επιλέγει τόσο συχνά στην εμφάνισή της, η ίδια δήλωσε, ότι της αρέσει πολύ να ενημερώνεται και να ακολουθεί τις τάσεις και τα trends. Επίσης, βαριέται, να βλέπει τον εαυτό της ίδιο στα videos κι αυτός είναι ένα λόγος που αλλάζει συχνά τα μαλλιά της.

Την έχουμε δει με wavy hair, με ίσια μαλλιά, με curtain bangs ακόμη και με sleek bob καρέ. Το καθένα όμως, να της χαρίζει μία διαφορετική γοητεία. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων υιοθέτησε το bob cut ξανά στην εμφάνισή της. Το bob hair της Ράνιας Τζίμα, είναι στο ίδιο μήκος με το πιγούνι, ενώ η φράντζα είναι ελαφρώς στο πλάι. Το χρώμα είναι σε μελί απόχρωση με baby lights διακριτικές ανταύγειες να ξεπηδούν ανάμεσα από κάθε τούφα.

raniatzima.png

Το bob hair, είναι ένα all time classic κούρεμα που επιλέγουν πολλές celebrities και fashionistas του εξωτερικού. Μερικές από αυτές είναι το πασίγνωστο μοντέλο Hailey Bieber, η Emily Ratajkowski και η Cara Delevingne, ενώ τώρα έρχεται να προστεθεί στη λίστα και η δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα.

https://www.instagram.com/p/ChuQQV5IxVS/

Αν ψάχνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου τώρα το καλοκαίρι, το bob hair είναι ένα κούρεμα που θα σου χαρίσει κομψότητα, στυλ και το κυριότερο θα σε κρατήσει δροσερή, τις ημέρες που ο υδράργυρος θα βαρέσει κόκκινο. Το παρακάτω gallery, μας δείχνει μερικές από τις αλλαγές που έχει επιλέξει όλων αυτών των καιρό η Ράνια Τζίμα στην εμφάνισή της. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου look;

Θέλεις λεία και απαλή μασχάλη; -5 tips για να ξυρίζεσαι σωστά