Το TikTok μας δείχνει πως να πετύχουμε τα wavy μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου

Το TikTok μας δείχνει πως να πετύχουμε τα wavy μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου

Το ΜΟΝΟ που θα χρειαστείς, για να πετύχεις το χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι ένα ζευγάρι κάλτσες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει αποδείξει, ότι δε φοβάται, να δοκιμάσει διαφορετικά χτενίσματα για να ολοκληρώσει τα looks της. Παρόλα αυτά, έχουμε καταλάβει πιο είναι το αγαπημένο της…

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις περισσότερες φορές να κάνει τα μαλλιά της wavy και να τα αφήνει ανέμελα κάτω. Το wavy look σε συνδυασμό με τα κατάξανθα μαλλιά της χαρίζει μία απίστευτη κίνηση, που δε συγκρίνεται με κανένα άλλο χτένισμα.

katken85_353770908_2568747323292238_3359398853519619759_n-(1).jpg

@katken85

Τα wavy μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου είναι αναμφισβήτητα ένα απίστευτα καλοκαιρινό χτένισμα. Αυτό που κάναμε εμείς, ήταν να ψάξουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε, να πετύχουμε το συγκεκριμένο look, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κάποιο θερμαντικό προϊόν.

4 natural μακιγιάζ για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι του 2023

Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Το TikTok για άλλη μία φορά μας άνοιξε τα μάτια! Οι beauty lovers βρήκαν τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο για να κάνουν τα μαλλιά τους wavy χωρίς να χρησιμοποιήσουν ψαλίδι ή πρέσα. Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται x2, οι υψηλές θερμοκρασίες, το θαλασσινό νερό, το χλώριο και οι υπεριώδεις ακτίνες καταστρέφουν την τρίχα. Γι' αυτό καλό είναι όσο μπορούμε, να μην τα επιβαρύνουμε επιπλέον.

TikTok Hack

Μπορεί να σου φανεί παράξενο, αλλά οι beauty addicts χρησιμοποιούν ένα ζευγάρι κάλτσες για να πετύχουν τα summer wavy hair. Όπως θα δεις και στο βίντεο για αν πετύχεις κι εσύ το wavy look θα χρειαστείς ΜΟΝΟ ένα ζευγάρι κάλτσες. Εφόσον έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου και έχεις βάλει το αγαπημένο σου hair oil, παίρνεις την μπροστινή τούφα από την μία πλευρά του προσώπου σου και αρχίζεις, να την περνάς γύρω από την κάλτσα. Κάθε φορά που στριφογυρνάς την τούφα γύρω από την κάλτσα προσθέτεις και άλλη τούφα...

Τέλος, όταν φτάσεις στο τελείωμα των μαλλιών σου, περνάς από πάνω την κάλτσα για να τα σταθεροποιήσεις. Είναι σημαντικό να επιλέξεις να κάνεις αυτή τη διαδικασία το βράδυ για να μπορέσει το αποτέλεσμα, να διαρκέσει περισσότερο. Και... Voilà! Έχεις πετύχει τα wavy μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου.

7 αρώματα με καρύδα που μυρίζουν σαν δροσερό cocktail