Sun protect -5 αντηλιακά μαλλιών για προστασία και λάμψη

Ευαγγελία Αλπίδου
Sun protect -5 αντηλιακά μαλλιών για προστασία και λάμψη

Τα αντηλιακά μαλλιών θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το χρώμα, τη λάμψη και την ενυδάτωση των μαλλιών σου.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τα αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας και θα συνεχίσουμε να μιλάμε, γιατί είναι το Νο1 step της πρωινής skincare routine χειμώνα-καλοκαίρι. Για την αντηλιακή προστασία όμως των μαλλιών τι γνωρίζεις;

Όπως προστατεύεις την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να προστατεύεις τα μαλλιά σου. Οι υπεριώδεις ακτίνες είναι το ίδιο βλαβερές και για τα μαλλιά σου. Γι’ αυτό αν δε θες να τρέχεις να κλείνεις ραντεβού για κούρεμα ή βαφή μετά το καλοκαίρι είναι σημαντικό να προσθέσεις πριν τις διακοπές το αντηλιακό μαλλιών στο νεσεσέρ σου.

ayo-ogunseinde-MLDQVQL_4_0-unsplash.jpg

Η αντηλιακή προστασία των μαλλιών είναι απαραίτητη

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν ένα refresh στα μαλλιά τους πριν το καλοκαίρι. Αν είσαι κι εσύ μέσα σε αυτές, το να παραλείπεις την προστασία των μαλλιών θα είναι πραγματικά σαν να πετάς τα λεφτά σου. Τα αντηλιακά μαλλιών δεν είναι σαν το γαλάκτωμα που χρησιμοποιούμαι στο πρόσωπο. Αντιθέτως, έχουν μία ελαφριά και δροσερή σύνθεση σε μορφή spray ή λαδιού. Ένα μόνο ψέκασμα αρκεί για να προστατέψει τα μαλλιά σου.

Logo nails! Η νέα τάση που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια

Το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα από τα summer essentials

Τα μαλλιά στην παραλία είναι από μόνα τους ένα μεγάλο κεφάλαιο. Δεν στέκονται καλά, φριζάρουν, ενώ ο συνδυασμός με το θαλασσινό νερό και το χλώριό τα κάνει απίστευτα θαμπά και ξηρά. Τα αντηλιακά μαλλιών πέρα από την προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, βοηθούν στη διατήρηση του χρώματος, ενυδατώνουν την τρίχα, ενώ κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν.

isabela-drasovean-ebQEDZRPoH4-unsplash.jpg

Extra tip: Η σύνθεση που έχουν τα αντηλιακά μαλλιών βοηθάει στο να πετύχεις το τέλειο beach wavy look. Οπότε, εάν βρίσκεται σε ένα beach bar με την παρέα σου πρόσθεσε λίγο αντηλιακό μαλλιών στα μαλλιά σου και να είσαι σίγουρη πως θα έχεις τα πιο περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά της παραλίας. Για το καπέλο, δε χρειάζεται να πούμε κάτι... Είναι και αυτό ένα από τα must have items του καλοκαιριού.

Το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα από τα essentials που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου. Άκουσέ μας λοιπόν, επένδυσε σε ένα αντηλιακό μαλλιών! Κάνε scroll παρακάτω και διάλεξε ένα από τα αντηλιακά που λατρέψαμε.

Shopping Time:

4 natural μακιγιάζ για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι του 2023