7 αρώματα με καρύδα που μυρίζουν σαν δροσερό cocktail

Ευαγγελία Αλπίδου
7 αρώματα με καρύδα που μυρίζουν σαν δροσερό cocktail

Όλο το καλοκαίρι κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι...

Το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από δροσερά, ανάλαφρα αρώματα, τα οποία με το που τα φοράμε, μας ταξιδεύουν σε καταγάλανες ακτές και σε χαώδεις αμμουδιές. Είτε βρισκόμαστε στην πόλη, είτε σε κάποιο νησί θα μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μονίμως σε διακοπές. Ποια είναι αυτά τα αρώματα; Φυσικά, τα αρώματα με νότες καρύδας.

tijana-drndarski-HWMKmigec2A-unsplash.jpg

Αν υπάρχουν αρώματα τα οποία μας παραπέμπουν στο καλοκαίρι τότε ένα από αυτά είναι σίγουρα τα αρώματα με νότες καρύδας. Η καρύδα αρέσει σε όλους! Με το που έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μυρίζει σαν ένα δροσερό, καλοκαιρινό cocktail, που πίνεις δίπλα στη θάλασσα εκεί που σκάει το κύμα.

4 natural μακιγιάζ για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι του 2023

Summer in a bottle!

Τα αρώματα με καρύδα θα αγκαλιάσουν σαν ένα πέπλο το σώμα μας και θα το κάνουν να μυρίζει φρεσκάδα για ώρες. Ένα μόνο φσσστ... αρκεί για να μας συντροφεύσει από το πρωί έως το βραδύ, με τις πιο απαλές και αισθησιακές νότες να διαχέονται από άκρη σε άκρη.

dualipa_337555330_1600055833752901_6913933079649610361_n.jpg

@dualipa

Γυαλίζει η επιδερμίδα σου; Τότε χρειάζεσαι αυτές τις ενυδατικές για ματ αποτέλεσμα

Άφησε στην άκρη τα μεθυστικά αρώματα που φορούσες το χειμώνα και κάνε χώρο στο boudoir σου για τα αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις σαν καλοκαίρι. Δεν ξέρεις που θα τα βρεις; Το παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να βρεις μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε στην αγορά...

Shopping Time:

Logo nails! Η νέα τάση που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια