4 beauty hacks που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει από μακριά

Ευαγγελία Αλπίδου
4 beauty hacks που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει από μακριά

Goodbye θαμπό κι αφυδατωμένο δέρμα!

Είτε βρισκόμαστε διακοπές, είτε είμαστε ακόμη στην πόλη, οι αποδράσεις στη θάλασσα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το σώμα μας αυτή την περίοδο είναι πιο εκτεθειμένο από ποτέ! Όλες έχουμε ανάγκη από μία λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, η οποία θα σφύζει από υγεία. Και ασφαλώς, δεν εννοούμαι μόνο την επιδερμίδα του προσώπου αλλά και του σώματος.

patrickta_356622697_156059510817474_4715926524098583679_n.jpg

@patrickta

Εκτός από τα skincare προϊόντα περιποίησης, υπάρχουν μερικά beauty tips τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα να διατηρηθεί λαμπερή και σφριγηλή, έτσι ώστε να πούμε bye bye στο θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν αρκεί να αψεγάδιαστο πρόσωπο... είναι σημαντικό και η επιδερμίδα του σώματός μας να ακτινοβολεί από μακριά...

Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο, που θα σε βοηθήσει να μάθεις όλα τα beauty hacks για να αποκτήσεις ένα λαμπερό δέρμα, όπως δεν το έχεις ξανά δει ποτέ... Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι το Νο1 tip που θα χαρίσει στην επιδερμίδα την λάμψη και την ζωντάνια που είχε. Η απολέπιση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τις βρωμιές και τους ρύπους και βοηθάει την επιδερμίδα να αναπνεύσει και πάλι σωστά. Τα scrubs προσώπου και σώματος δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Προσοχή! Η υπερβολική απολέπιση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, καταστρέφοντας τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Μία με δύο φορές την εβδομάδα, σε πρόσωπο και σώμα είναι το κλειδί για ένα λαμπερό δέρμα.

dainis-graveris-tpC9yCBfDJQ-unsplash.jpg

Ενυδάτωση

Μετά την απολέπιση το σώμα χρειάζεται ενυδάτωση! Η ενυδάτωση βοηθά το δέρμα να παραμείνει νεανικό, ενώ καθυστερεί την εμφάνιση των πρώτων λεπτών γραμμών. Επίσης, οι ενυδατικές κρέμες διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υγρό highlighter & bronzer

Ποιος σου είπε ότι τα υγρά highlighter & bronzer είναι μόνο για το πρόσωπο; Για να χαρίσεις ένα γυαλιστερό φινίρισμα στην επιδερμίδα του σώματος, εφάρμοσε λίγο από το υγρό highlighter στα χέρια, στο ντεκολτέ και στα πόδια και να είσαι σίγουρη, πως το δέρμα σου θα λάμπει από μακριά.

fleur-kaan-PG6Em2m7Ar4-unsplash.jpg

Δημιούργησε layers

Το μυστικό για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σου all day, είναι στις στρώσεις. Εφάρμοσε λεπτές στρώσεις από την αντηλιακή με χρώμα, την ενυδατική και το foundation που μπορεί να χρησιμοποιείς και το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα λαμπερό και φυσικό.

7 body mists που θα σου χαρίσουν νότες δροσιάς και φρεσκάδας τις ημέρες του καύσωνα