7 κρέμες σώματος που θα σου χαρίσουν σε χρόνο dt βελούδινη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 κρέμες σώματος που θα σου χαρίσουν σε χρόνο dt βελούδινη επιδερμίδα

Η αίσθηση φρεσκάδας και η απαλή υφή που αφήνουν οι κρέμες σώματος πάνω στην επιδερμίδα τις κάνει απίστευτα εθιστικές.

Από μικρή θυμάμαι τη μαμά μου να έχει δεκάδες κρέμες σώματος πάνω στο boudoir, τις οποίες κάθε φορά χρησιμοποιούσε μετά το ντους. Κατάλαβα την αξία τους, σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα! Η αίσθηση φρεσκάδας και η απαλή υφή που αφήνουν πάνω στην επιδερμίδα τις κάνει απίστευτα εθιστικές.

Μετά το ντους και ειδικά αν έχουμε ξυρίσει τα πόδια μας, το δέρμα ενδέχεται να είναι ερεθισμένο και ξηρό. Αυτό που έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή είναι ένα προϊόν το οποίο θα «κλειδώσει» την υγρασία την επιδερμίδας, ενώ παράλληλα θα την ανακουφίσει. Το προϊόν αυτό είναι οι κρέμες σώματος. Είναι το must have item που υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

7 foundations με ελαφριά υφή για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου

Βελούδινη επιδερμίδα σε χρόνο dt!

pexels-anna-tarazevich-4839715.jpg

Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται ακόμη περισσότερο από την επαφή με το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας, τις υπεριώδεις ακτίνες και τη ζέστη με αποτέλεσμα να χρειάζεται αυτό το boost το οποίο θα της χαρίσει ενυδάτωση και βελούδινη επιδερμίδα σε χρόνο dt! Οι κρέμες σώματος που υπάρχουν στην αγορά, έχουν τα πιο φρουτένια, fresh και τροπικά αρώματα τα οποία θα κάνουν την επιδερμίδα να μοσχοβολάει από το πρωί έως το βράδυ. Κάποια είναι τόσο έντονα που δε θα χρειάζεται να φορέσεις το άρωμα σου, έχοντας μόνο αυτή τη φρεσκάδα της body lotion να σε συντροφεύει παντού.

colordept_237714124_897876780825708_4821011133314483832_n-(1).jpg

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις τις κρέμες σώματος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εγώ τις έχω δοκιμάσει ξανά και ξανά! Να είσαι σίγουρη, ότι θα θες να αγγίζεις τα πόδια σου συνέχεια!

Shopping Time:

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα και να φορέσεις ξανά εξώπλατο