7 ενυδατικές body lotions για να μυρίζεις τέλεια το τριήμερο

Ευαγγελία Αλπίδου
7 ενυδατικές body lotions για να μυρίζεις τέλεια το τριήμερο

Οι body lotions θα σου χαρίσουν μία απαλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα... όλο το τριήμερο.

Ετοιμάζεσαι για τριήμερο; Είσαι σίγουρη ότι έχεις πάρει τα απαραίτητα προϊόντα για τις διακοπές σου; Το ότι θα αποδράσεις για 2-3 μέρες σε έναν προορισμό μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις πράγματα της καθημερινότητάς σου. Μιλάω για την περιποίηση της επιδερμίδας σου…

pexels-ron-lach-8625551.jpg

Είτε βρίσκεσαι διακοπές σε ένα νησί είτε στην πόλη, η skincare routine δεν πρέπει να αμελείτε ποτέ. Πέρα από τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, την ενυδατική και το serum, τα οποία είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη προσθέσει στο νεσεσέρ σου, για την ενυδάτωση του σώματός σου, τι έχεις σκεφτεί να πάρεις;

10 αρώματα με εσπεριδοειδή που θα σε φέρουν πιο κοντά στο καλοκαίρι

Απαλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η επιδερμίδα έχει πάντα ανάγκη από ενυδάτωση. Η υγρασία το χειμώνα και οι ψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι, αφυδατώνουν το δέρμα… Αυτή την σεζόν τα πόδια είναι πιο εκτεθειμένα από ποτέ! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι όλες θέλουμε λεία και απαλά πόδια, για να φορέσουμε τα σορτσάκια και τα φλοράλ φορέματα του καλοκαιριού. Οι body lotions είναι το κλειδί που θα προσφέρει στην επιδερμίδα αυτή την extra ενυδάτωση.

pexels-cottonbro-studio-4153617.jpg

Μετά από το μπάνιο και πριν από τη νυχτερινή σου έξοδο, πρόσθεσε μία δόση από το απαλό στρώμα της αγαπημένης σου body lotions σε όλο σου το σώμα. Η δροσερή και απαλή υφή που θα έχει η επιδερμίδα σου μετά, θα είναι το κάτι άλλο. Επίσης, οι body lotions που υπάρχουν στην αγορά, έχουν τις πιο φρέσκιες και λουλουδένιες μυρωδιές που θα κάνουν το δέρμα σου, να μυρίζει καθαριότητά για ώρες.

Κάνε scroll στο παρακάτω gallery και βρες μερικές body lotions, που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου... για το τριήμερο.

Shopping Time:

Nose Contouring: Η Victoria Beckham μας δείχνει το beauty tip για λεπτή μύτη