Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τα τέλεια beach waves και ένα tip για να απογειώσεις το look

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τα τέλεια beach waves και ένα tip για να απογειώσεις το look

Αυτό είναι το τέλειο combo για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. 

Για την Κατερίνα Καινούργιου οι διακοπές έχουν ξεκινήσει! Το profile της στο Instagram έχει γεμίσει με γαλαζοπράσινες φωτογραφίες από τα εξωτικά μέρη που έχει επιλέξει να αποδράσει, μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής της, Super Katerina, για την καλοκαιρινή σεζόν. Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, να βρίσκεται σε διακοπές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάει να περιποιείται τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/CvRoq2Zoeyd/

Μαλλιά που μοιάζουν σαν τα κύματα της θάλασσας

Πριν λίγες μέρες, είχαμε μιλήσει για τα barbiecore nails, της Κατερίνας Καινούργιου, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πιο hot καλοκαιρινό χτένισμα που επίλεξε να κάνει στα μαλλιά της, τα beach waves! Η Κατερίνα, άφησε τα μαλλιά της ελαφρώς ατημέλητα κάτω τα οποία θύμιζαν τα κύματα της θάλασσας... Το beach wavy look είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών.

362666904_18379415179055557_8224835807635685953_n.jpg

@katken85

Είναι αρκετά δημοφιλή γιατί μπορεί να το πετύχει η κάθε μία μόνη της, ακόμη και χωρίς κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Πώς; Αφού λουστείς, θα ταμπονάρεις με μια πετσέτα τα μαλλιά, θα τα ψεκάσεις με ένα leave-in προϊόν και αφού τα χτενίσεις καλά θα τα στεγνώσεις με το σεσουάρ. Προσοχή! Μην τα στεγνώσεις εντελώς, φρόντισε να είναι λίγο νωπά. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σε δύο μέρη και σχημάτισε δύο γαλλικές πλεξούδες. Κοιμήσου έτσι το βράδυ και το πρωί θα έχεις ξυπνήσει με τα ίδια μαλλιά που έχει η Κατερίνα.

undefined

@katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, πρόσθεσε την αγαπημένη της ροζ απόχρωση για να χαρίσει χρώμα στα χείλη της, από τη νέα summer συλλογή της Radiant. Με αυτόν τον τρόπο απογείωσε το natural look της και έδωσε λάμψη και ένα μοναδικό φινίρισμα στα χείλη. Όπως έχουμε ξανά πει, οι λεπτές και glossy υφές είναι η καλύτερη επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οπότε, αφήνουμε στην άκρη τα ματ κραγιόν και προσθέτουμε στο νεσεσέρ μας τα πιο λαμπερά και γυαλιστερά lip glosses που κάνουν τα χείλη να φαίνονται συνεχώς juicy και ενυδατωμένα.