Βουργουνδί σκιά; Η Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει πώς να την φορέσουμε τώρα το καλοκαίρι

Μία απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα summer looks!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αποφάσισε να κάνει ένα refresh στην εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια φαίνεται πώς ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της, ενώ έβαλε εξτένσιον κάνοντας τα μαλλιά της να δείχνουν ακόμη πιο μακριά. Η Κατερίνα Καινούργιου, δεν φοβάται να υιοθετεί νέα trends στην εμφάνισή της.

Η Emma Stone έκανε τα μαλλιά της ξανθά bob cut! Το τέλειο look για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/CvW1xvpojRb/

Πριν λίγο καιρό, είχε επιλέξει στο manicure της, τα barbiecore nails, την τάση που έχει προκαλέσει φρενίτιδα αυτή τη χρονιά. Εκτός από τα nail arts που συνεχώς επιλέγει και κάτι διαφορετικό, αυτή τη φορά μας δείχνει ένα απίστευτα καλοκαιρινό makeup trend. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της επίλεξε μία βουργουνδί σκιά.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και όσες αλλαγές κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει ίδια

Burgundy eyeshadow!

365557625_18379832824055557_6332080767847773873_n.jpg

@katken85

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει την βουργουνδί απόχρωση, περισσότερο με τους χειμερινούς μήνες, αλλά απ' ότι φαίνεται είναι ένα χρώμα που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο μακιγιάζ μας και το καλοκαίρι. Η Κατερίνα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, με ένα λιλά φόρεμα, τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα με μία αλογοουρά προς τα πίσω, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε γλυκιές αποχρώσεις οι οποίες είχαν λίγο μωβ μέσα που ταίριαζαν τέλεια με το φόρεμα της.

Συγκεκριμένα αυτή η καφέ-μωβ σκιά η οποία θυμίζει το διαχρονικό βουργουνδί χρώμα είναι μία super hot επιλογή, η οποία ταιριάζει με όλα τα summer looks και δημιουργεί μία απίστευτα ηλιοκαμένη όψη στο βλέμμα. Τι λες εσύ θα την δοκίμαζες;

Το chic χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες φέτος το καλοκαίρι