Αυτά τα αρώματα με «περγαμόντο» θα παρατείνουν το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν

Τα αρώματα με περγαμόντο θα σε κάνουν να νιώθεις ότι είναι συνέχεια καλοκαίρι.

Μπορεί να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγαπημένος μας μήνας έλαβε τέλος... Δε θα ήταν τέλειο αν οι μυρωδιές που μας έρχονται αμέσως στο μυαλό από τον μήνα Αύγουστο, μας συντροφεύαν για όλο τον χρόνο; Θα νιώθαμε ότι έχουμε πάντα καλοκαίρι!

Matcha Latte Nails! Το manicure που ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks

Τα αρώματα με νότες από περγαμόντο αιχμαλωτίζουν όλη την φρεσκάδα και την ζωντάνια του καλοκαιριού. Έτσι, με ένα μόνο ψέκασμα μας ταξιδεύουν στα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών, της αγαπημένης μας εποχής... Το άρωμα του περγαμόντου έχει πολλές χρήσεις στην αρωματοποιία, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η μυρωδιά του μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση και χαρίζει απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση.

Colourful eyes! 5 makeup looks για κάθε ηλικία για να δώσεις χρώμα στο βλέμμα σου

https://www.instagram.com/p/CuehuuNvOVl/

Με ένα μόνο ψέκασμα θα έχεις καλοκαίρι

Το περγαμόντο ανήκει στην κατηγορία των εσπεριδοειδών, όπως το κίτρο, το πορτοκάλι, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ, τα οποία ξυπνούν τις αισθήσεις μας και χαρίζουν ένα δροσερό άρωμα στην επιδερμίδα μας. Τα αρώματα με νότες από περγαμόντο έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν τον μήνα Αύγουστο και να μας συντροφεύσουν οι όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και τη νέα σεζόν.

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα αρώματα που υπάρχουν στην αγορά με πρωταγωνιστή το περγαμόντο, να είσαι σίγουρη πως θα σε κάνουν να νιώθεις ότι είναι συνέχεια καλοκαίρι. Εμείς τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Shopping Time:

8 αδιάβροχα προϊόντα για να μην «λιώνει» το μακιγιάζ σου στην παραλία