Sun-kissed hair! Η SJP έχει το χρώμα των μαλλιών που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Ευαγγελία Αλπίδου

Θέλεις φυσικά ξανοίγματα από τον ήλιο; Τότε ίσως τα μαλλιά της Parker να είναι το χρώμα που ψάχνεις.

Όλες γνωρίζουμε την Sarah Jessica Parker. Η αγαπημένη Carrie Bradshaw, από το Sex And The City, ήταν το πρόσωπο που θέλαμε όλες να μοιάσουμε όταν είμασταν έφοιβες. Το στυλ της, τα beauty looks και τα υπέροχα κατάξανθα μαλλιά ήταν αυτά που απογείωναν την κάθε εμφάνιση της, η οποία αμέσως μετά γινόταν viral. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Sarah, έχει μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στην daily routine.

254486106_178086807861827_1378298461171844271_n.jpg

@sarahjessicaparker

Η Sarah «ορκίζεται» στο αντηλιακό

Η Parker, δεν πάει πουθενά χωρίς την ενυδατική κρέμα, ενώ «ορκίζεται» στην καθημερινή χρήση του αντηλιακού. Της αρέσει το πρόσωπό της να έχει λαμπερή όψη, γι' αυτό και στο μακιγιάζ επιλέγει natural αποχρώσεις, χωρίς να προβαίνει σε υπερβολές. Επίσης, η Sarah φροντίζει εντατικά τα μαλλιά της, χρησιμοποιώντας conditoners και μάσκες μαλλιών. Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρεί συνεχώς αυτό το λαμπερό χρώμα.

377762581_1433402377506603_5006913883989306403_n.jpg

@sarahjessicaparker

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε, λοιπόν, για τα sun-kissed highlights στα μαλλιά της Sarah Jessica Parker. Η Sarah, έκανε μία ανάρτησή στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τα μαλλιά της ήταν απίστευτα λαμπερά. Η Sarah παρευρέθηκε σε ένα πάρτυ στο παλάτι του Kensington, που έγινε προς τιμή του συζύγου της Matthew Broderick. Η Sarah επίλεξε για την περίσταση ένα σμαραγδί φόρεμα, με maxi flared μανίκια και σκίσιμο στο πλάι. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ ήταν και αυτά σε στην ίδια χρωματική παλέτα με το φόρεμα, χαρίζοντας την τελική πινελιά σε όλο το look.

https://www.instagram.com/p/Ckdl4bauRJO/

Τα μαλλιά η Parker, τα άφησε κάτω, έχοντας αυτό το ελαφρώς wavy look που έδινε μία κίνηση στις άκρες των μαλλιών της. Τα sun-kissed higlights ξεπηδούσαν μέσα από τα μαλλιά, ενώ αναδείκνυαν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας. Το χρώμα των μαλλιών της Sarah, είναι η υπογραφή της όλα αυτά τα χρόνια. Η Gina Gilbert, είναι η hair colourist που έχει πετύχει αυτή την αξιοζήλευτη απόχρωση στα μαλλιά της Sarah Jessica Parker. Η ρίζα είναι ελαφρώς πιο σκούρα, στο φυσικό της χρώμα, ενώ όσο κατεβαίνουμε προς τις άκρες τα μαλλιά είναι πιο ανοιχτά, σαν να τα έχουν ανοίξει οι ακτίνες του ήλιου.

Τα sun-kissed μαλλιά της Sarah, έχουν την τέλεια απόχρωση που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερή. Θέλεις φυσικά ξανοίγματα από τον ήλιο; Τότε ίσως τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker να είναι το χρώμα που ψάχνεις.