6 κρέμες σώματος για βελούδινη επιδερμίδα και άρωμα που διαρκεί

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα αρώματα που έχουν είναι τόσο έντονα που θα είναι λες και έχεις λουστείς με το αγαπημένο σου άρωμα...

Άλλο ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, τον μήνα Σεπτέμβρη, είναι η περιποίηση της επιδερμίδας του σώματός μας. Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να αφιερώνουν χρόνο για την skincare routine του προσώπου, αλλά όχι για την φροντίδα του σώματος. Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ενυδάτωση, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο. Γι' αυτό μία ενυδατική κρέμα σώματος πρέπει πάντα να υπάρχει στο beauty νεσεσέρ ή στο ράφι του κομοδίνου.

8 concealers που θα απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους και την κούραση από το βλέμμα σου

https://www.instagram.com/p/CK2W0bxHUc1/

Οι ενυδατικές κρέμες με τα μεθυστικά αρώματα

Μετά από το ντους και εφόσον έχεις κάνει το body scrubs σου, η κρέμα σώματος είναι το προϊόν που θα κλειδώσει την υγρασία στο δέρμα και θα το ενυδατώσει σε βάθος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα θα δείχνει λεία και λαμπερή, ενώ η βελούδινη αίσθηση κάθε φορά που θα ακουμπάς το δέρμα σου θα είναι μοναδική. Επιπλέον, οι κρέμες σώματος που κυκλοφορούν αυτή τη σεζόν στην αγορά, έχουν τις πιο μεθυστικές μυρωδιές. Με το που ανοίξεις το καπάκι, ξεχειλίζουν πλούσια αρώματα και φρέσκιες μυρωδιές οι οποίες σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

pexels-ann-poan-5797999-(1).jpg

Τα αρώματα που έχουν είναι τόσο έντονα που μπορείς πολύ εύκολα να απλώσεις τις ενυδατικές κρέμες σε όλο σου το σώμα και να είναι λες και έχεις λουστείς με το αγαπημένο σου άρωμα... Να είσαι σίγουρη ότι οι φρέσκιες μυρωδιές θα διαχέονται σε όλο το χώρο. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις πιο μυρωδάτες κρέμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με το που τις μυρίσεις, θα θες με λαχτάρα να τις βάλεις στο σώμα σου και, μάλιστα, όχι μόνο μία φορά μέσα στην ημέρα. Κάνε scroll και ανακάλυψέ τις όλες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα σου!

Shopping Time: