Γυαλίζει η επιδερμίδα σου; Τότε χρειάζεσαι αυτές τις ενυδατικές για ματ αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Γυαλίζει η επιδερμίδα σου; Τότε χρειάζεσαι αυτές τις ενυδατικές για ματ αποτέλεσμα
Isidore Montag / Imaxtree.com

Ήρθε η ώρα να πεις goodbye στη λιπαρή επιδερμίδα σου!

Το λιπαρό δέρμα είναι ο αιώνιος εφιάλτης όλων των γυναικών. Εκεί που έχεις κάτσει με τις ώρες μπροστά από τον καθρέπτη και προσπαθείς να πετύχεις το τέλειο ματ μακιγιάζ με τη βοήθεια της πούδρας, ξαφνικά… Τσουπ! Η περιοχή του «Τ» αρχίζει πάλι να γυαλίζει, σαν χρυσός.

cheyenne-doig-dPs0DEGrM9A-unsplash.jpg

Logo nails! Η νέα τάση που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια

Goodbye γυαλάδα στο πρόσωπο

Μην το βάζεις κάτω! Το κλειδί βρίσκεται στη βάση. Μπορεί η επιδερμίδα να είναι λιπαρή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι την αφήνουμε στο έλεός της. Να σου πω και κάτι για να σου ανεβάσω το ηθικό; Οι λιπαρές επιδερμίδες μπορεί να γυαλίζουν περισσότερο, αλλά σχηματίζουν ρυτίδες πολύ πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους τύπους δέρματος. Yeah!

kelsey-curtis-kD9qprR6HBI-unsplash.jpg

Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι δε θέλει την ανάλογη skincare routine. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η βάση παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες θα είναι «σαν πέπλο» που θα βοηθήσουν στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος, ενώ θα απομακρύνουν τη γυαλάδα από το δέρμα.

Σκασμένα χείλη από τον ήλιο; Αυτό το lip scrub ζάχαρης θα κάνει τα χείλη σου λεία και απαλά

nati-melnychuk-I-6Ap7JXHq8-unsplash.jpg

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να αφήσεις στην άκρη τις απλές κρέμες τις οποίες χρησιμοποιούσες μέχρι στιγμής και να κάνεις χώρο στο boudoir σου για ενυδατικές οι οποίες είναι αποκλειστικά για λιπαρές επιδερμίδες. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της γυαλάδας στο πρόσωπο, γι’ αυτό αυτή την εποχή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ενυδατικές κρέμες, οι οποίες θα σου προσφέρουν ένα ματ αποτέλεσμα.

Μην ανησυχείς, δε θα σε αφήναμε έτσι! Το παρακάτω gallery που ακολουθεί, θα σε βοηθήσει, να διαλέξεις την κατάλληλη για εσένα.

Shopping Time:

Έχεις σπυράκια στους γλουτούς; -4 τρόποι για να τα ξεφορτωθείς!