3 tips για να βγάζεις σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι

Ευαγγελία Αλπίδου
3 tips για να βγάζεις σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου! Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αν είσαι, τα καλοσχηματισμένα φρύδια θα σε κάνουν να φαίνεσαι βαμμένη.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα σημαντικό κεφάλαιο στον κόσμο της ομορφιάς, «τα φρύδια»! Καθημερινά εμφανίζονται νέες τεχνικές και trends που έχουν να κάνουν με τα φρύδια. -Γιατί όμως, τόσος πανικός για τα φρύδια; Γιατί τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου, έχουν την δυνατότητα να δίνουν σχήμα σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Δηλαδή, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αν είσαι, τα καλοσχηματισμένα φρύδια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα φαίνεσαι λες και είσαι βαμμένη.

Μολύβι φρυδιών VS Μάσκαρα: Η διαφορά στο αποτέλεσμα και πώς θα διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα

Τα φρύδια έχουν πάρει πλέον μυθικές διαστάσεις, με ολοένα και περισσότερες τεχνικές να γίνονται καθημερινά viral. Οι τάσεις θέλουν τα πυκνά και γεμάτα φρύδια, σαν της Cara Delevingne, να είναι απίστευτα hot. Το σωστό όμως είναι να επιλέξεις ένα σχήμα και μέγεθος που ταιριάζει στα δικά σου χαρακτηριστικά. Σε καμία περίπτωση δεν σου λέω να υιοθετήσεις τα λεπτά φρύδια, από τα 90's, αυτά για καλή μας τύχη ανήκουν στο παρελθόν.

Τα λεπτά φρύδια από τα 90's ανήκουν στο παρελθόν!

312262300_1364331424097688_1578236420913721582_n-(1).jpg

@caradelevingne

Αν, δεν θες να βάζει κανείς το χεράκι του πάνω στα φρύδια σου, υπάρχουν μερικά beauty tips τα οποία αν τα ακολουθήσεις πιστά, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μόνη σου τα φρύδια των ονείρων σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Μετά το ντους

Από το να βγάλεις τα φρύδια σου μία οποιαδήποτε ώρα μέσα στη ημέρα, επίλεξε μετά το μπάνιο σου. Το ζεστό νερό, ανοίγει τα θυλάκια και μαλακώνει την τρίχα, κάνοντάς πιο εύκολη την αφαίρεσή της. Επιπλέον, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, θα σε απαλλάξει από τυχόν ερεθισμούς.

Ferretti-bbt-S23-080-(1).jpg

Χάρισέ τους σχήμα

Τα φρύδια σου θα πρέπει να ξεκινούν λίγο πιο έξω από την εσωτερική κόγχη του ματιού και να καταλήγουν σε ένα σημείο που θα σχηματίζει γωνία 45 μοιρών από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Εμένα με βοηθάει πολύ, να τα σκιαγραφώ πρώτα με ένα μολύβι φρυδιών και στη συνέχεια να αφαιρώ τις τρίχες για να πετύχω το σχήμα που θέλω.

Χτένισέ τα

Τέλος, αφού τους δώσεις σχήμα, χτένισέ τα με φορά προς τα επάνω. Σε περίπτωση που οι τρίχες σου είναι αρκετά μακριές μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ψαλιδάκι για να τις κόψεις λίγο. Προσοχή! Μην το παρακάνεις. Να θυμάσαι, ότι οι τάσεις θέλουν τα πυκνά φρύδια να είναι super hot.

Extra tip: Για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα, επίλεξε ένα μολύβι φρυδιών ή μία brow mascara. Αν θέλεις, ένα πιο έντονο και άγριο αποτέλεσμα επίλεξε το μολύβι φρυδιών για να τονίσεις το χρώμα και να γεμίσεις τυχόν κενά. Από την άλλη, αν θέλεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα η brow mascara είναι το προϊόν που χρειάζεσαι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 3 μολύβια φρυδιών και 3 brow mascara για να προσθέσεις στο beauty νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...