Ο κότσος της Κατερίνας Καινούργιου είναι ιδανικός για all day εμφανίσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία κοκέτα της showbiz! Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να το επιλέξεις all day, τόσο σε casual όσο και σε formal εμφανίσεις.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου και θα ξανά μιλήσουμε. Η Κατερίνα δεν αφήνει ποτέ τα μαλλιά της στην τύχη τους. Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας δείχνει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα, με περίτεχνους κότσους και wavy hairstyles, να ολοκληρώνουν την κάθε της εμφάνιση. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι λατρεύει τους ψηλούς κότσους.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την τέλεια μωβ απόχρωση για το manicure του φθινοπώρου

Πες αντίο στις bad hair days

https://www.instagram.com/p/CyRCNTQIWLr/

Για άλλη μία φορά, στην εκπομπή της, Super Katerina, στο πλατό, του ALPHA, επίλεξε ένα high bun. Η Κατερίνα μάζεψε όλα τα μαλλιά της με έναν ψηλό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού και άφησε αριστερά και δεξιά διακριτικά φραντζάκια τα οποία αγκάλιαζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το look της Κατερίνας είναι ιδανικό για να σε κάνει να πεις bye bye στις bad hair days.

393744661_7452072824822745_2895538672709261166_n.jpg

Είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα το οποίο δεν απαιτεί θερμαντικά εργαλεία, παρά μόνο ένα καλό λαστιχάκι ή scrunchies για να μπορέσεις να δημιουργήσεις έναν σταθερό κότσο. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία κοκέτα της showbiz! Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να το επιλέξεις all day, τόσο σε casual όσο και σε formal εμφανίσεις. Στο μακιγιάζ της πρωταγωνιστούσαν γκρι και ροζ αποχρώσεις, οι οποίες ταίριαζαν με το total grey office look που επίλεξε να φορέσει. Το γκρι smokey eye look με τα ροζ χείλη ήταν ο συνδυασμός που απογείωσε την συνολική εικόνα.

Extra tip: Τώρα που πλησιάζει το weekend, πρόσθεσε ένα αστραφτερό μακρύ σκουλαρίκι και αμέσως ο κότσος σου θα πάει σε άλλο level.

Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι... Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά TikTok videos για να πάρεις έμπνευση για το πώς θα πετύχεις μόνη σου το χτένισμα της Κατερίνας. Enjoy girl!