Η Katie Holmes κάνει τα 44 να μοιάζουν ιδανικά με 4 προϊόντα ομορφιάς

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που η Katie Holmes μπήκε στη ζωή μας, ως Joey Potter στη σειρά Dawson's Creek, η επιδερμίδα της συνεχίζει να είναι το ίδιο λαμπερή με τότε.

Όταν μιλάμε για την Katie Holmes το πρώτο πράγμα που μας έρχεται το μυαλό είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Η Katie, είναι αναμφισβήτητα ένα natural beauty girl! Όσα χρόνια κι αν περάσουν η επιδερμίδα λάμπει.

Σπάνια θα την δεις με έντονο μακιγιάζ. Αντιθέτως, της αρέσουν οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις οι οποίες αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά της. Αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που η Katie Holmes μπήκε στη ζωή μας, ως Joey Potter στη σειρά Dawson's Creek, η επιδερμίδα της συνεχίζει να είναι το ίδιο λαμπερή με τότε. Κάθε εμφάνιση της Katie κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται πιο είναι το μυστικό που ακολουθεί στην skincare routine της.

309943036_1287665218693953_263007572320027902_n.jpg

@katieholmes

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι λάτρης του less is more. Δηλαδή, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Αυτό τον κανόνα τον ακολουθεί και στην περιποίηση ομορφιάς της. Μέσα από συνεντεύξεις που έχει κάνει η Katie, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα beauty secrets που η ίδια ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Yeah! Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα παρακάτω. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις για το πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις κι εσύ αψεγάδιαστη επιδερμίδα σαν της Katie Holmes;

Καταναλώνει νερό & λαχανικά

Μία λαμπερή επιδερμίδα δεν ευθύνεται μόνο στα skincare προϊόντα. Χρειάζεται ένας συνδυασμός με σωστή διατροφή και άσκηση. Η Katie, καταναλώνει πολλά λαχανικά τα οποία έχουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του δέρματος. Επίσης, η πίνει πολύ νερό το οποίο αυξάνει την ελαστικότητα και μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης στο δέρμα.

Ενυδατική κρέμα & ορός με υαλουρονικό οξύ

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Η Katie Holmes, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, γι' αυτό έχει πάντα στο νεσεσέρ της μία ενυδατική κρέμα και έναν ορό με υαλουρονικό οξύ. Πρώτα εφαρμόζει το serum με υαλουρονικό οξύ και μετά κλειδώνει την επιδερμίδα της με την ενυδατική κρέμα. Ο ορός με υαλουρονικό οξύ επαναφέρει την υδατική ισορροπία και τη σφριγηλότητά στην επιδερμίδα.

277030203_511064730406433_4308382618835084016_n.jpg

@katieholmes

Κάνει συνέχεια θεραπείες

Η Katie Holmes, λατρεύει να κάνει συνέχεια θεραπείες προσώπου. Ένα skincare brand το οποίο εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια είναι το Dr. Barbara Sturm, το οποίο υπάρχει και στη χώρα μας.

Αντηλιακό & lip gloss

Τέλος, η ηθοποιός κλειδώνει την skincare routine της με την αντηλιακή προσώπου. Η Katie, δεν βγαίνει έξω χωρίς αντηλιακό. Ναι, χειμώνα-καλοκαίρι και με βροχή και με ήλιο. Επίσης, τα χείλη της θέλει να είναι συνεχώς ενυδατωμένα, γι' αυτό το lip gloss είναι το αμέσως επόμενο beauty προϊόν που εφαρμόζει στα χείλη της σε κάθε έξοδο της.