Η Katie Holmes υιοθέτησε τα curtain bangs που είχε και στα 90's

Η Katie Holmes υιοθέτησε τα curtain bangs που είχε και στα 90's

(Photo by Manny Carabel/Getty Images)

Οι curtain bangs είναι ένα hair trend, το οποίο έρχεται και μας συστήνεται πιο σύγχρονο και μοντέρνο.

Τα curtain bangs είναι η πινελιά που μπορεί να ανανεώσει τα βαρετά μαλλιά σου. Μπορεί τα καρέ μαλλιά να έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια, αλλά για εσένα που δεν θέλεις να αποχαιρετήσεις τα πλούσια μακριά μαλλιά σου, οι curtain bangs είναι το κούρεμα που ψάχνεις! Οι αφέλειες πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο, αναδεικνύοντας με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του.

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Οι curtain bangs είναι ένα hair trend από τα αγαπημένα 90's, το οποίο έρχεται και μας συστήνεται πιο σύγχρονο και μοντέρνο. Έχουν την δυνατότητα να συνδυαστούν με άπειρα κουρέματα και χτενίσματα: από messy waves και sleek blowouts μέχρι πολύ ψηλές αλογοουρές. Επιπλέον είναι ένα κούρεμα που δεν θέλει συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, μιας και όσο κι αν μακρύνουν οι curtain bangs, θα συνεχίσουν να δείχνουν κομψές.

Η Katie είπε «ναι» στις αφέλειες!

Melissa DeRosa Celebrates Her New Book

(Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

Την αγαπημένη Katie Holmes την γνωρίσαμε μέσα από την πιο δημοφιλή σειρά των 90's, Dawson's Creek, ως Joey Potter. Η σειρά έκλεψε αμέσως τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού χάρη στους έξυπνους διαλόγους και το αστείρευτο χιούμορ. Η Katie σε εκείνη την σειρά είχε υιοθετήσει για πρώτη φορά τις curtain bangs, ένα από τα trending κουρέματα της εποχής. Αυτή τη φορά, η Katie έκανε micro αφέλειες, στις οποίες το μήκος τους έφτανε λίγο πιο πάνω από τα φρύδια. Το συγκεκριμένο στιλ, χάριζε μία girly και νεανική πινελιά σε όλο το look της. Η Holmes φαίνεται πώς λατρεύει τις αφέλειες, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχει υιοθετήσει στην εμφάνισή της. Οι curtain bangs δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο styling. Χρησιμοποίησε το πιστολάκι μαλλιών και μία στρογγυλή βούρτσα και να είσαι σίγουρη πώς θα πετύχεις τα πιο iconic χτενίσματα.

Celebrity Sightings In New York - September 27, 2023

(Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

Οι αφέλειες είναι ένα cute κούρεμα το οποίο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλα τα μήκη μαλλιών. Μήπως ήρθε η ώρα να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου;