Short hair, don't care! Η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Η Δανάη δεν φοβάται τις αλλαγές! Την έχουμε δει ginger, με κοτσιδάκια, με πολύ μακριά μαλλιά και τώρα με καρέ.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της. Πάντα με το πλατύ της χαμόγελο και με το μοναδικό της χιούμορ μας φτιάχνει τη διάθεση μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!», στην πρωινή ζώνη του Mega. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Δανάη να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, αυτή την χρονιά έχουμε δει να υιοθετεί πολλά και διαφορετικά hairstyles, τα οποία κάθε φορά τα προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στιλ.

Η Χριστίνα Μπόμπα άλλαξε look! Έκανε το κούρεμα που είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά

Μαλλιά μεσαίου μήκους

https://www.instagram.com/p/CxI8QcFspdH/

Την έχουμε δει ginger, με κοτσιδάκια, με πολύ μακριά μαλλιά και τώρα με καρέ. Ναι, η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της καρέ! Τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες cellebrities τα υιοθετούν στην εμφάνισή τους. Η Δανάη είναι πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις και τα trends. Aυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, αν ακολουθεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η ίδια ανεβάζει τις πιο iconic φωτογραφίες.

399690948_592995619577101_3370576773916714050_n.jpg

Η Δανάη, λοιπόν, αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά! Το μακρύ καρέ που επίλεξε για να ανανεώσει την εμφάνισή της, χαρίζει έναν σοφιστικέ αέρα που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κούρεμα. Το καρέ της Δανάης είναι λίγο πιο κάτω από τους ώμους, κοντά στο κόκαλο της κλείδας. Είναι κομψό, διαχρονικό και η τέλεια εποχή για να το υιοθετήσεις κι εσύ στην εμφάνισή σου. Το συγκεκριμένο μήκος είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα καρέ μαλλιά, αλλά δεν θέλεις να τα κόψεις κοντά, bob cut.

400098723_995562644868579_4859323397618837009_n.jpg

Το καρέ μεσαίου μήκους πλαισιώνεται γύρω από το πρόσωπο με τέτοιον τρόπο που γλυκαίνει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, είναι το ιδανικό μήκος στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ότι χτένισμα θες, καθώς δεν είναι πολύ κοντά όπως τα υπόλοιπα καρέ τα οποία δεν μπορείς να πιάσεις. Τι λες;Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή;

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Δανάη Μπάρκα στα μαλλιά της.