Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Κλέλια Ρένεση στα μαλλιά της τα τελευταία 10 χρόνια

Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Κλέλια Ρένεση στα μαλλιά της τα τελευταία 10 χρόνια

Η Κλέλια, έβαψε τα μαλλιά της καστανόξανθα, υιοθετώντας μικρές, διακριτικές ανταύγειες.

Η Κλέλια Ρένεση είναι από της ηθοποιούς που αγαπάμε να παρακολουθούμε τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάναμε μέσα από τη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου υποδυόταν την Καίτη.

Η 41χρονη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δημοσιεύει συχνά απόψεις και φωτογραφίες με αγαπημένα της πρόσωπα όπως την μονάκριβη κόρη της, Κοραλία. Η Κλέλια Ρένεση, είναι μία γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Την έχουμε δει με ξανθά μαλλιά πλατινέ, με μελί, αλλά και με μαύρα με τα οποία την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Kate Middleton έκανε έναν χαμηλό chic «σινιόν κότσο» που δεν απαιτεί χρόνο

Η Κλέλια υιοθέτησε μία μελί απόχρωση στα μαλλιά

Αυτή την φορά, με αφορμή την συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή Μαμά-δες, η Κλέλια, εμφανίστηκε με ένα διαφορετικό look. Συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της καστανόξανθα, υιοθετώντας μικρές, διακριτικές ανταύγειες. Τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα ψηλά με μία ponytail, ενώ αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της πλαισιώνονταν τα curtain bangs.

403646202_3516660455212998_4762321625488688761_n.jpg

@mamampampa_des

Η αλήθεια είναι πώς η συγκεκριμένη απόχρωση έχεις ζεστούς υποτόνους, οι οποίοι ταιριάξουν τέλεια με την σταρένια επιδερμίδα της. Στο παρελθόν, η Κλέλια έχει ξανά επιλέξει ξανά τους ίδιους ζεστούς τόνους, αλλά έχοντας διαφορετικό hairstyle.

Ό, τι κι αν κάνει η αγαπημένη ηθοποιός γίνεται πάντα ένα με το στιλ της. Μετά από πέντε χρόνια επιτυχίας στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποφάσισε να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά, η ίδια φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ!

https://www.instagram.com/p/CN4SMHGl94b/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στα μαλλιά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποια από αυτές τις αλλαγές μας άρεσε περισσότερο. Ρίξε μία ματιά...