Η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη με νέο κούρεμα... τα curtain bangs

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη με νέο κούρεμα... τα curtain bangs
NDP Photo Agency

Η Μπελούτσι έκανε το κούρεμα που καμουφλάρει τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι γνωστή σε όλους για την απαράμιλλη ομορφιά και την μίνιμαλ αισθητική της. Η Ιταλίδα ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Είναι λάτρης της απλότητας και ποτέ δεν έχει επιλέξει κάποια extreme αλλαγή στην εμφάνισή της. Τα σκούρα καστανά μαλλιά της μαζί με την λευκή επιδερμίδα της δημιουργούν την τέλεια αντίθεση, αναδεικνύοντας την θηλυκότητά της.

XL πλεξούδα, sleek κότσος & στέκα έρχονται να απογειώσουν τα office looks

Η Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη

1699537091084-787088231-20231108235205_6Z3A8826.jpg

Στα πλαίσια του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Μόνικα Μπελούτσι ταξίδεψε στην όμορφη πόλη για να παρουσιάσει την ταινία Μαρία Κάλλας, Γράμματα και Αναμνήσεις. Επίσης, η ίδια βραβεύτηκε με τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο για τη συνολική της προσφορά στο σινεμά. Η Μπελούτσι για άλλη μία φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με την chic εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα total black κουστούμι, στο οποίο επίλεξε από μέσα ένα σιθρού πουκάμισο από το οποίο φαινόταν διακριτικά το bralette της. Το μακιγιάζ της δεν είχε υπερβολές και έντονα χρώματα, αντιθέτως, αποφάσισε να τονίσει μόνο το βλέμμα της, κάνοντας ένα αποδομημένο καφέ smokey eye look.

20231108235203_6Z3A8817.jpg

Αυτό που ολοκλήρωνε την εμφάνιση της Μόνικα ήταν το νέο κούρεμά της. Η Μόνικα Μπελούτσι υιοθέτησε στην εμφάνισή της τα curtain bangs. Τα curtain bangs είναι το κούρεμα που «καμουφλάρει» τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Ο τρόπος με τον οποίο οι αφέλειες πέφτουν γύρω από τα μάτια, τονίζουν το βλέμμα, ενώ «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες. Ό,τι κι αν επιλέξει η Μπελούτσι στην εμφάνισή της ξέρει να το υποστηρίζει και να το κάνει ένα με το προσωπικό της στιλ.

Τα curtain bangs είναι μία ανανέωση στα μαλλιά που δεν απαιτεί να πειράξεις όλο το μήκος των μαλλιών σου. Δηλαδή, αν έχεις ανάγκη από ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνισή σου, οι αφέλειες είναι μία λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά! Μήπως ήρθε η ώρα για μία fresh αλλαγή;