Η Kate Middleton έκανε έναν χαμηλό chic «σινιόν κότσο» που δεν απαιτεί χρόνο

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Kate Middleton έκανε έναν χαμηλό chic «σινιόν κότσο» που δεν απαιτεί χρόνο

(AP Photo/Alberto Pezzali)

Το χτένισμα της Kate είναι κομψό, σύγχρονο και δεν απαιτεί χρόνο. Μπορείς να το πετύχεις κι εσύ μόνη σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο.

Πριν λίγες μέρες η Kate Middleton υποδέχθηκε το φθινόπωρο με μία fresh αλλαγή στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, επίλεξε ένα κούρεμα με πολλές στρώσεις το οποίο χαρίζει έξτρα όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν τα curtain bangs που αγκάλιαζαν και αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τα curtain bangs, τα φραντζάκια δηλαδή, που πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή hair trends, που ήρθαν από τα 90's για να μείνουν!

Αλογοουρά Vs Wavy look! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας προτείνει δύο εύκολα χτενίσματα για την εβδομάδα

The Princess Of Wales Visits HMP High Down With The Forward Trust

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Αν θέλεις να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, αλλά δεν θέλεις να πειράξεις καθόλου το μήκος τους, τότε τα curtain bangs είναι το κλειδί που θα ανανεώσει το κούρεμά σου. Την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, την είδαμε για πρώτη φορά την ημέρα που παρευρέθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα HMP High Down, της Αγγλίας, με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τις Εξαρτήσεις. Η Kate, ξέφυγε από τα τετριμμένα χτενίσματα και έκανε μία σύγχρονη αλλαγή με αφέλειες και κυματιστά σοκολατί μαλλιά.

Το χτένισμα που δεν απαιτεί θερμαντικά εργαλεία

The Princess Of Wales Joins A Portage Session For Her 'Shaping Us' Campaign On Early Childhood

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Αυτή τη φορά, η Kate Middleton μας δείχνει ένα νέο chic χτένισμα, που επίλεξε να κάνει, με αφορμή την επίσκεψή της στο κέντρο, Orchards, στο Sittingbourne, όπου φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η Kate, έκανε ένα χαμηλό σινιόν, αφήνοντας τα curtain bangs να πέφτουν αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο. Το χτένισμα της Kate είναι κομψό, σύγχρονο και δεν απαιτεί χρόνο. Μπορείς να το πετύχεις κι εσύ μόνη σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο λαστιχάκι ή ένα κλάμερ.

Extra tip: Αν επιλέξεις να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι, στριφογύρισε καλά τις άκρες των μαλλιών και δέσε σφιχτά το σινιόν που θα δημιουργήσεις. Με το που βγάλεις το λαστιχάκι θα έχεις τις τέλειες κυματιστές άκρες, έτοιμη για night out εξόδους. Με αυτό το look θα έχει 2 σε 1 χτενίσματα!

Αν λατρεύεις τα minimal σχέδια στο manicure η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς δείχνει το νέο nail trend