Ψάχνεις το ιδανικό ρουζ; Η μοβ απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
Ψάχνεις το ιδανικό ρουζ; Η μοβ απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Μπορεί να συνδυαστεί με το κίτρινο, το πράσινο και το κόκκινο. Γι' αυτό αν θέλεις να φορέσεις το έντονο κόκκινο κραγιόν σου απλά... Do it!

Ψάχνεις ακόμα να βρεις τη σωστή απόχρωση ρουζ που θα αναδείξει τα beauty looks σου; Μην ανησυχείς! Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Εμείς το beauty department του queen έχουμε ξετρελαθεί με το νέο beauty trend που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στο TikTok.

Ήρθε η ώρα να κάνεις χώρο στο νεσεσέρ σου, για το μοβ ρουζ. Ναι, σωστά διάβασες. Αυτή τη σεζόν, θα αφήσεις στην άκρη τις πορτοκαλί, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις που συνήθιζες να χρησιμοποιείς για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου και θα επιλέξεις το purple blush. Το μοβ ρουζ είναι ένα χρώμα που έρχεται να χαρίσει μία ποπ και παιχνιδιάρικη πινελιά στο μακιγιάζ του φθινοπώρου.

Έντονο βλέμμα & τολμηρά χείλη! Το μακιγιάζ που θα κάνουμε στις γιορτές

Το μοβ ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα!

Genny-bbt-S23-004.jpg

Το συγκεκριμένο trend έχει γίνει αρκετά δημοφιλή γιατί ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, τόσο στις λευκές όσο και στις σταρένιες. Αν έχεις μία πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα επίλεξε μία παστέλ απόχρωση, ενώ αν έχεις σταρένια μπορείς να δοκιμάσεις κι έναν πιο σκούρο τόνο. Η σωστή εφαρμογή του μοβ ρουζ είναι ακριβώς στο σημείο που τοποθετείς το highlghter με φορά προς τα επάνω.

Το purple blush είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές της Rihanna. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια έχει δείξει μικρά beauty tips για το πώς εφαρμόζει το συγκεκριμένο trend στο καθημερινό μακιγιάζ της. Και για να σου λύσω την απορία... Το μοβ είναι από τα λίγα χρώματα που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα! Μπορεί να συνδυαστεί με το κίτρινο, το ροζ, το πράσινο, το μπλε, το γκρι και το κόκκινο. Γι' αυτό αν θέλεις να φορέσεις το έντονο κόκκινο κραγιόν σου απλά... Do it!

Extra tip: Το μοβ ρουζ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα προϊόν 2 σε 1. Μπορείς, δηλαδή, να το χρησιμοποιήσεις σαν ρουζ, αλλά και σαν σκιά δημιουργώντας ένα funky beauty look. Μην το σκέφτεσαι! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά purple blush που υπάρχουν στη αγορά και που αξίζει να δοκιμάσεις και να απογειώσεις το μακιγιάζ σου. Εγώ τα έχω λατρέψει όλα! Ρίξε μία ματιά...