Αυτοί είναι οι λόγοι που η καφέ mascara έχει αντικαταστήσει την κλασική μαύρη

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτοί είναι οι λόγοι που η καφέ mascara έχει αντικαταστήσει την κλασική μαύρη
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Συνδύασε την καφέ mascara με χρυσές και μεταλλικές σκιές. Αμέσως, θα δημιουργήσεις εντυπωσιακά beauty eye looks τα οποία θα απογειώσουν τα festive outfits των γιορτών.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε την καφέ mascara να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks. Τα it girls, έχουν αφήσει στην άκρη του boudoir την κλασική μαύρη mascara και χρησιμοποιούν μόνο την καφέ.

Καφέ mascara vs Μαύρη mascara

Το clean μακιγιάζ είναι από τις hot τάσεις τα τελευταία χρόνια. Μέσα από τα social media, οι beauty experts μας δείχνουν συνεχώς tips ομορφιάς για το πώς μπορούμε να πετύχουμε μόνες μας ένα natural makeup look. Η καφέ mascara, λοιπόν, είναι το κλειδί για ένα φυσικό και ξεκούραστο βλέμμα. Η μεγάλη διαφορά που έχει η καφέ με την μαύρη mascara, είναι ότι η καφέ χαρίζει ένα γλυκό αποτέλεσμα, ενώ η μαύρη ένα πιο άγριο και έντονο eye look.

Glitter μανικιούρ! 7 διακριτικά σχέδια που θα σε βάλουν σε εορταστικό mood

Murad-HC-clp-F23-020.jpg

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς, γιατί η καφέ mascara είναι η Νο1 επιλογή για τα daily makeup looks. Η καφέ mascara ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα ματιών, αλλά αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις σκούρες και καφέ αποχρώσεις. Επίσης, ο συνδυασμός με χρυσές και μεταλλικές σκιές μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά beauty eye looks τα οποία θα απογειώσουν τα festive outfits των γιορτών.

Αν είσαι λάτρης της clean girl αισθητικής που έχει γίνει viral στο TikTok από την αγαπημένη Hailey Bieber, πρέπει oπωσδήποτε να δοκιμάσεις την brown mascara. Η καφέ mascara δημιουργεί ένα απαλό και smooth βλέμμα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Για τις βραδινές εμφανίσεις αν θέλεις ένα πιο έντονο βλέμμα, μπορείς να προσθέσεις λίγο καφέ ή μαύρο μολύβι κάτω από τα μάτια και σε συνδυασμό με την καφέ mascara θα έχεις ένα διαπεραστικό και γλυκό eye look.

Ferretti-bbt-S23-080-(2).jpg

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες καφέ mascara που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και υπόσχονται πλούσιο όγκο και μήκος. Εμείς τις επιλέγουμε ξανά και ξανά. Με το που τις δοκιμάσεις είναι σίγουρο πως θα εθιστείς! Ρίξε μία ματιά...