Xmas Glow: Η λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές είναι εφικτή με 3 απλά clean βήματα

Xmas Glow: Η λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές είναι εφικτή με 3 απλά clean βήματα

Οι «μαγικές» ημέρες των γιορτών, απαιτούν λάμψη παντού και φυσικά στην επιδερμίδα μας. Σήμερα, λοιπόν, θα μάθεις πώς θα φροντίσεις ουσιαστικά και θα χαρίσεις στο πρόσωπό σου φυσική λάμψη υγείας για να κλέψεις την παράσταση αυτή τη γιορτινή περίοδο, αλλά και όλο το 2024!

Λαμπερά φώτα, στολίδια, αστερόσκονη και χαμόγελα… Οι γιορτές είναι γεμάτες λάμψη και ακριβώς αυτή τη λάμψη θέλουμε για την επιδερμίδα μας. Κανένα μακιγιάζ, άλλωστε, δεν μπορεί να μιμηθεί τη φυσική λάμψη μίας υγιούς επιδερμίδας. Στόχος μας λοιπόν για αυτές τις γιορτές δεν είναι να λάμψουμε μόνο με τη βοήθεια του μακιγιάζ, αλλά να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας σωστά και με τα καλύτερα ψlean, vegan, cruelty free προϊόντα προϊόντα, ώστε να λάμψει φυσικά και από υγεία. Όταν μάλιστα χρησιμοποιούμε προϊόντα μόνο με φυσικά αρώματα, φυσικά συντηρητικά και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης ενισχύουμε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλα τα εφόδια ώστε να το καταφέρεις just in time για τα ρεβεγιόν.

Ο καθαρισμός… σωστά

ATHONITES1.png

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι η βάση, επάνω στην οποία «χτίζουμε» την υπόλοιπη φροντίδα της. Δεν είναι όμως κάτι τόσο απλό. Με τη χρήση λάθος προϊόντων, η επιδερμίδα ναι μεν μπορεί να καθαρίζει, αλλά στερείται άλλων στοιχείων όπως η ενυδάτωση. Αν λοιπόν το ζητούμενό μας είναι η λάμψη αυτές τις γιορτές, ο καθαρισμός της επιδερμίδας πρέπει να είναι απαλός, να συνδυάζει την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ, αλλά και τη φροντίδα. Ιδανικό προϊόν για αυτό το σκοπό, είναι το Cleanse and Comfort Face Oil του αγαπημένου μας brand Athonites, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και διπλή πιστοποίηση φυσικού και οργανικού προϊόντος. Πρόκειται για ένα λάδι καθαρισμού το οποίο αποτελείται από 4 μοναδικά βιολογικά έλαια (σουσαμιού, ροδιού, πυρήνα βερίκοκου και σπόρων σταφυλιού) το οποίο μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το νερό.

Ιδανικό και για τον καθαρισμό της περιοχής των ματιών και χάρη στα πολυτελή, φυσικά συστατικά του, απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ, ενώ παράλληλα θρέφει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την όψη και την ελαστικότητά της. Παράλληλα, το απολαυστικό άρωμα του με νότες χαμομηλιού και λεβάντας και αναζωογονητική πράσινη ευωδιά γερανιού, ενισχύει το αίσθημα ευεξίας.

Η ενυδάτωση που έχει σημασία

ATHONITE2.png

Επόμενο βήμα για τη skincare routine, ασφαλώς είναι η ενυδάτωση και η βαθιά περιποίηση. Ωστόσο, μόνη της η ενυδάτωση δεν αρκεί. Η επιδερμίδα, προκειμένου να λάμψει, απαιτεί περεταίρω φροντίδα ενάντια στα σημάδια της γήρανσης, αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών, επαναφορά της φυσικής λάμψης, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Όλα αυτά κάνει η κρέμα Athonites, Restore and Revitalize 24h Moisturizing Face Cream με 97,3% συστατικά φυσικής προέλευσης και υδατικό έγχυμα από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω ενισχυμένο με εκχυλίσματα 5 τοπικών βοτάνων με αντιγηραντικές ιδιότητες.

ATHONITES3.png

Βλέπεις, αυτή η κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, αποτελείται από μία μοναδική φόρμουλα βιολογικών βοτανικών εκχυλισμάτων από το όρος Άθω, πεπτίδια, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό νάτριο. Έτσι προσφέρει ενυδάτωση που έχει σημασία, αλλά και βαθιά φροντίδα που επαναφέρει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.

Η λεπτομέρεια που απογειώνει τη λάμψη

Τα μάτια σε καμία περίπτωση δεν είναι μία… λεπτομέρεια, η φροντίδα τους ωστόσο, είναι κάτι που συχνά παραλείπουν πολλές γυναίκες. Δεν πρέπει όμως. Το λαμπερό βλέμμα και η φρεσκάδα της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, κάνουν όλη τη διαφορά για ένα λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας. Γι’ αυτό, η επιλογή μιας αποτελεσματικής κρέμας ματιών δεν είναι απλά απαραίτητη, επιβάλλεται. Δική μας επιλογή είναι η Athonites, Anti Fatigue and Restore Eye Cream, με 96,7% συστατικά φυσικής προέλευσης και το αποκλειστικό υδατικό έγχυμα από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω ενισχυμένο με το εκχυλίσματα 5 τοπικών βοτάνων με αντιγηραντικές ιδιότητες.

Είναι μία κρέμα ματιών με υπέροχα απαλή και μεταξένια σύνθεση, η οποία αποτελείται από έναν δραστικό συνδυασμό εκχυλισμάτων από βιολογικά βότανα, και υαλουρονικό οξύ 3 διαφορετικών μοριακών βαρών. Έτσι, καταφέρνει να ενυδατώσει, να αναζωογονήσει, να καταπραΰνει και να βελτιώσει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και λεπτών γραμμών στην περιοχή των ματιών.

TIP.png

Τα tips της λάμψης

Χάρη στο brand Athonites, που κλείνουν μέσα τους όλη τη δύναμη του μοναδικού οικοσυστήματος του όρους Άθω, έχεις τα εφόδια για να φροντίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου και να την κάνεις να λάμψει. Εμείς θα προσθέσουμε όμως μερικά επιπλέον tips για να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα και να μεταμορφώσεις την επιδερμίδα σου πάνω στην ώρα για κάθε γιορτινή σου υποχρέωση.

Μην βιάζεσαι στον καθαρισμό. Χρησιμοποίησε το Cleanse and Comfort Face Oil με απαλές και αργές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και τον λαιμό. Άσε τα πλούσια συστατικά του να καθαρίσουν, αλλά και να θρέψουν την επιδερμίδα σου και μην βιάζεσαι να το ξεπλύνεις. Ο ιδανικός χρόνος για τον καθαρισμό σου είναι ένα με ενάμιση λεπτό.

KOK.png

Κάνε μασάζ με την κρέμα σου. Εφάρμοσε την Restore and Revitalize 24h Moisturizing Face Cream κάνοντας απαλό μασάζ από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Μην παραλείψεις τον λαιμό και το ντεκολτέ σου και πάρε τον χρόνο σου. Κάνε το μασάζ σου μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα και το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη θα σε ενθουσιάσει.

Ταμπονάρισε την κρέμα ματιών. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη. Δεν πρέπει λοιπόν να κάνεις βίαιες κινήσεις ούτε να τρίβεις την κρέμα ματιών σου. Εφάρμοσε την Athonites, Anti Fatigue and Restore Eye Cream με ταμποναριστές κινήσεις, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού και προς τα μέσα. Για καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα και πιο ξεκούραστη όψη στο λεπτό, βάλε την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο.

Απλές κινήσεις με πιστοποιημένα φυσικά ή και βιολογικά προϊόντα, ενισχυμένα με ελεγμένες δραστικές ουσίες που μας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο αγνή του μορφή. Με την βοήθεια των προϊόντων περιποίησης Athonites μπορούμε να αποκτήσουμε λαμπερή επιδερμίδα για τις γιορτές αλλά και για όλο το χρόνο που θα υποδεχτούμε σε λίγο. Η φροντίδα Athonites δεν σταματά όμως εκεί.

Η γκάμα του Brand είναι πλήρης με προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, αλλά και με προϊόντα που φροντίζουν για την υγεία και την ευεξία μας.

Με ένα κλικ στο www.athonites.com μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα, να τα κάνεις δικά σου και ασφαλώς να μην παραλείψεις να κάνεις follow στο account @the_athonites στο Instagram αλλά και like στην σελίδα @Athonites στο facebook.