Shopping time! 10 κρέμες χεριών για να καταπραΰνεις τα σκασμένα χέρια σου τώρα το κρύο

Ευαγγελία Αλπίδου
Shopping time! 10 κρέμες χεριών για να καταπραΰνεις τα σκασμένα χέρια σου τώρα το κρύο

Εκτός από τη λεία και απαλή επιδερμίδα οι κρέμες χεριών θα αναδείξουν το manicure σου.

Τα χέρια μας είναι τo Νο1 σημείο του σώματος το οποίο είναι συνεχώς εκτεθειμένο. Αν σκεφτείς πόσα πράγματα κάνουμε καθημερινά με τα χέρια μας θα καταλάβεις, γιατί είναι σημαντική η περιποίηση και η φροντίδα τους. Επίσης, τα άκρα μας είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής μας. Φαντάσου, λοιπόν, να είναι ξηρά και σκασμένα...

Γκρι manicure: 7 nails arts που ταιριάζουν με τον moody καιρό σήμερα

Οι κρέμες χεριών, είναι το προϊόν που θα καταπραΰνει τα σκασμένα χέρια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έχουμε την εντύπωση ότι δεν τις έχουμε ανάγκη, αλλά στην πραγματικότητα χαρίζουν πολλά οφέλη στα άκρα μας. Ενυδάτωση, φροντίδα και αναδόμηση! Ειδικά αυτή την εποχή, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο, οι κρέμες χεριών είναι το προϊόν που αξίζει να έχει σταθερή θέση στην τσάντα μας.

Οι κρέμες χεριών θα αναδείξουν το manicure σου

1705915230307-755914562-pexels-yan-krukau-7020092.jpg

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες κρέμες χεριών οι οποίες χαρίζουν πλούσιο άρωμα και βελούδινη επιδερμίδα. Με κάθε κίνηση σου θα διαχέεται στο χώρο μία ευχάριστη ευωδία γεμάτη φρεσκάδα, η οποία θα σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Επιπλέον, εκτός από τη λεία και απαλή επιδερμίδα οι κρέμες χεριών θα αναδείξουν το manicure σου. Δεν αρκεί, δηλαδή, να έχεις μόνο ένα τέλειο βερνίκι και το υπόλοιπο δέρμα να είναι ξηρό και τραχύ.

Editor’s Choice: Αυτά τα αρωματικά αφρόλουτρα θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, οι οποίες έχουν τέλεια υφή χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Αν ανοίξεις την τσάντα μας θα βρεις δεκάδες από αυτές. Μας αρέσει να τις χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, χειμώνα-καλοκαίρι. Γι' αυτό ρίξε μία ματιά και επίλεξε την αγαπημένη σου.