Trust me! 5 tips με τη mascara για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
Trust me! 5 tips με τη mascara για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες

Πάρε μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στα δάχτυλά σου και τοποθέτησέ την επάνω στις βλεφαρίδες σου. Η βαζελίνη θα κάνει τις βλεφαρίδες σου ακόμα πιο μακριές και δυνατές.

Αν θες πυκνές και έντονες βλεφαρίδες χωρίς να χρειαστεί να βάλεις ψεύτικες, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Επιχείρηση έντονες και μακριές βλεφαρίδες! Όπως εγώ, έτσι και οι φίλες μου λατρεύουν τον κόσμο της ομορφιάς. -Εντάξει, νομίζω οι περισσότερες γυναίκες... Καθημερινά, λοιπόν, ανταλλάσσουμε beauty tips τα οποία κάνουν πιο εύκολη και όμορφη τη beauty routine μας. Εχθές, αναφερθήκαμε στην κλασική μαύρη mascara. Όλες θέλουμε ένα εκτυφλωτικό βλέμμα που μαγνητίζει από μακριά. Μπορεί να γίνει όμως χωρίς να τοποθετήσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες ή χρησιμοποιώντας άλλες τεχνικές; Η απάντηση είναι, ΝΑΙ!

Γέμισμα, κράτημα και τέλειο σχήμα! 3 εύκολα tips για να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου

Tory-Burch-bks-F24-034.jpg

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μία πολύ καλή mascara και φυσικά, να ακολουθήσεις τα 5 μικρά tips που μετά από αρκετή έρευνα συγκέντρωσα για εσένα. Συνέχισε να scrollάρεις...

L'Oreal-Paris-Panorama-gia-Ogko-Black.png

L'OREAL PARIS, PANORAMA BLACK MASCARA

1. Τοποθέτησε πρώτα primer

Το primer ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά beauty products που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου. Τοποθέτησε primer επάνω στο κινητό βλέφαρο και λίγη ποσότητα επάνω στις βλεφαρίδες σου. Το primer θα σου χαρίσει ένα έντονο αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας. Επάνω στο κινητό βλέφαρο θα βοηθήσει το eye look σου να μείνει σταθερό για ώρες.

2. Εφάρμοσε τη mascara από τη ρίζα των βλεφαρίδων

Εφάρμοσε τη mascara από τη ρίζα των βλεφαρίδων και επιχείρησε την ώρα που απλώνεις τη mascara να κάνεις ζιγκ-ζαγκ κινήσεις με το βουρτσάκι της, ώστε το χρώμα να περάσει σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σου. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνονται πιο πλούσιες και μακριές.

3. Τοποθέτησε 2η στρώση mascara

Προσοχή! Φρόντισε να απλώσεις τη δεύτερη στρώση mascara, πριν στεγνώσει το υλικό από την πρώτη στρώση επάνω στις βλεφαρίδες σου. Δηλαδή, είναι είναι ακόμα υγρές. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κολλήσουν και δεν θα δημιουργηθούν μεταξύ τους κόμποι.

4. Πρόσθεσε ένα μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών και τοποθέτησέ στο εσωτερικό μέρος επάνω στο κινητό βλέφαρο. Αν σε δυσκολεύει, τοποθέτησέ το επάνω από τις βλεφαρίδες για να καλύψεις κενά σε περίπτωση που έχεις αραιές βλεφαρίδες. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να εφαρμόσεις και μία λεπτή γραμμή eyeliner και να δημιουργήσεις ένα cat eye look. Έτσι, δημιουργείται η εντύπωση των πιο πυκνών βλεφαρίδων!

Extra tip: Εφάρμοσε βαζελίνη για μακριές βλεφαρίδες

Πάρε μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στα δάχτυλά σου και τοποθέτησέ την επάνω στις βλεφαρίδες σου. Άφησέ τη για τουλάχιστον μισή ώρα ή ιδανικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και στη συνέχεια, ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Η βαζελίνη θα κάνει τις βλεφαρίδες σου ακόμα πιο μακριές και δυνατές.

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές χρωματιστές βλεφαρίδες για παιχνιδιάρικα beauty looks που θα φωτίσουν το βλέμμα σου. Ρίξε μία ματιά...

Ο κότσος είναι και επίσημα το μεγαλύτερο trend της σεζόν που γίνεται σε χρόνο dt