Γέμισμα, κράτημα και τέλειο σχήμα! 3 εύκολα tips για να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η λεπτή μύτη του ειδικού μολυβιού για τα φρύδια θα σε βοηθάει να δημιουργήσεις φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες.

Τα φρύδια είναι από τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να είναι πάντα τέλεια και αυτό γιατί είναι η «κορνίζα» του προσώπου μας. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν είναι ίδια το ένα με το άλλο, κάποιο μπορεί να έχει περισσότερα κενά, άλλο να είναι πιο τοξωτό. Εμείς προσπαθούμε όμως με τα κατάλληλα brow items να τα κάνουμε όσο γίνεται συμμετρικά με άψογο σχήμα.

6 μολύβια για εύκολο γέμισμα και φυσικά, καλοσχηματισμένα φρύδια

Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα φρύδια μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται αρμονικό και περιποιημένο. Πώς θα πετύχεις το τέλειο σχήμα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου; Μην πανικοβάλλεσαι, είναι εύκολο! Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τρία εύκολα steps:

399600837_645155314486077_3622916624488972567_n.jpg

@christinanadin

  1. Τοποθέτησε το μολύβι φρυδιών κάθετα από το ρουθούνι της μύτης σου μέχρι την αρχή του φρυδιού σου. Σε εκείνο το σημείο θα κάνεις ένα μικρό σημαδάκι και θα ξεκινήσεις να καθαρίζεις τις ατίθασες τρίχες.
  2. Για να βρεις το σημείο που θα είναι το τόξο του φρυδιού, μετακίνησε το μολύβι φρυδιών μέχρι να φτάσεις στη μέση του ματιού.
  3. Τέλος, σημείωσε στην εξωτερική γωνία του ματιού το σημείο που θα τελειώνει το φρύδι σου.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, καλύτερα να απευθυνθείς σε μία ειδικό για να έχεις το τέλειο και επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφού καθαρίσεις τα φρύδια σου, ήρθε η ώρα για το επόμενο step που είναι το γέμισμα και το σχήμα των φρυδιών. Είναι σημαντικό να έχεις στο νεσεσέρ σου τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια σε χρόνο dt. Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις τα brow items που εμείς, στο beauty department του queen εμπιστευόμαστε για τα φρύδια μας.

Έχεις λεπτά φρύδια; 7 διάφανα gel φρυδιών για τέλειο σχήμα και όγκο

Σχημάτισε και γέμισε τα φρύδια

BENEFIT-COSMETICS-Precisely-My-Brow-Pencil-adiabroxo-molybi-frydiwn.png

BENEFIT COSMETICS, PRECISELY ΜΥ BROW PENCIL- WATERPROOF BROW PENCIL

Με το Precisely My Brow Pencil της Benefit, θα δώσεις σχήμα και θα γεμίσεις τα κενά ανάμεσα στα φρύδια σου. Η λεπτή μύτη του μολυβιού σε βοηθάει να δημιουργήσεις φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες και διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται, ενώ το βουρτσάκι θα τιθασεύσει τις τρίχες σου.

Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά

BENEFIT-COSMETICS-Precisely-My-Brow-Detailer-Micro-Fine-Precision-Pencil.png

BENEFIT COSMETICS, PRECISELY MY BROW DETAILER MICRO-FINE PRECISION PENCIL

Και επειδή, η λεπτομέρεια είναι αυτή που πάντα κάνει τη διαφορά, το Precisely My Brow Detailer Micro-Fine Precision Pencil από Benefit, θα σε βοηθήσει να αγγίξουν τα φρύδια σου την τελειότητα. Η κρεμώδης και απαλή υφή απλώνεται εύκολα στα φρύδια χάρη στην σταθερή μύτη ακριβείας που εξασφαλίζει άνετη, ελεγχόμενη εφαρμογή. Το μηχανικό μολύβι έχει διαφανές προστατευτικό σωληνάριο για προστασία της ευαίσθητης μύτης. Με ένα τέτοιο προϊόν μπορείς να πετύχεις την τέλεια αρμονία στα φρύδια σου.

Σταθεροποίησε το αποτέλεσμα

BENEFIT-COSMETICS-Precisely-My-Brow-Sculpting-Wax.png

BENEFIT COSMETICS, PRECISELY MY BROW SCULPTING WAX

Τέλος, χρησιμοποίησε το Precisely My Brow Sculpting Wax από Benefit για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα που έχεις δημιουργήσει. Με μία κίνηση θα δώσεις χρώμα και σχήμα στα φρύδια σου, ενώ η gel αδιάβροχη υφή θα δημιουργήσει το τέλειο τοξωτό σχήμα με ανοδική φορά προς τα επάνω για ένα πιο ανοιχτό και ανορθωμένο βλέμμα που διαρκεί για 12 ώρες.

Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Brow lamination: Όσα πρέπει να γνωρίζεις και πού θα πας να κάνεις το καλύτερο