Μακριές & πλούσιες βλεφαρίδες! 7 μαύρες mascara που κοστίζουν κάτω από 10€

Ευαγγελία Αλπίδου
Μακριές & πλούσιες βλεφαρίδες! 7 μαύρες mascara που κοστίζουν κάτω από 10€
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Οι παρακάτω mascara δεν αλλοιώνονται, χαρίζουν πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σε δευτερόλεπτα και το σημαντικότερο είναι budget friendly!

Σε ένα πράγμα που θα συμφωνήσουν οι περισσότερες γυναίκες είναι η μαύρη mascara. Η μαύρη mascara είναι το beauty item που υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Και καταλαβαίνουμε όλες το γιατί... Είναι το προϊόν που με μία μόνο κίνηση μπορεί να αναδείξει το βλέμμα, αλλά και να αλλάξει το σχήμα των ματιών. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να διανοηθούν να βγουν από το σπίτι χωρίς τη mascara, είναι το item που μπορεί να κολακεύσει τα χαρακτηριστικά ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Pamela Anderson ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

Στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες mascara, άλλες με χοντρό βουρτσάκι για τέλειο γύρισμα, άλλες για έντονο grunge eye look, άλλες για όγκο και άλλες αδιάβροχες με μεγαλύτερη διάρκεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να βρεις αυτή που θα έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί. Μπορεί οι χρωματιστές mascara να είναι αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, γιατί φωτίζουν το βλέμμα και χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στα beauty looks, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να «αντικαταστήσουν» την κλασική μαύρη mascara.

Είναι budget friendly!

Mabille-HC-bks-F23-025-(2).jpg

Ως beauty addict, δοκιμάζω καθημερινά πολλά και διαφορετικά beauty products. Σε αυτό το άρθρο έχω συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες mascara που αγαπάω να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τα back to back events. Δεν αλλοιώνονται, χαρίζουν πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σε δευτερόλεπτα και το σημαντικότερο είναι budget friendly! Δηλαδή, κοστίζουν κάτω από 10€! Φανταστικό;

Friday tip! 4 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε μεγαλώνουν

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις...

Shopping time: