Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο chic χτένισμα για ατίθασα μαλλιά

Ο χαμηλός κότσος είναι ένα διαχρονικό χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση. Δες παρακάτω πώς θα τον πετύχεις...

Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας είναι λογικό η διάθεσή σου για δημιουργικότητα ώρες-ώρες να σε εγκαταλείπει. Το μόνο πράγμα που θες το πρωί να κάνεις είναι να χουχουλιάσεις λίγο περισσότερο κάτω από τα σκεπάσματα και όχι να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου που έχουν μπερδευτεί από τον ύπνο. Μην ανησυχείς, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Εμείς όμως στο beauty department του queen, είμαστε εδώ για να σου φτιάχνουμε πάντα την ημέρα και να βρίσκουμε τρόπους που θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε εμφάνισή σου.

Trust me! 5 tips με τη mascara για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες

Μετά από αρκετή έρευνα στα social media, βρήκαμε το πιο κομψό χτένισμα που γίνεται σε χρόνο dt και μπορεί να δαμάσει τα ατίθασα μαλλιά σου. Ποιο είναι αυτό; Ο χαμηλός κότσος! Σήμερα, λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» στο πλατό του MEGA, η νεαρή παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει ένα sleek low bun. Πρόκειται για έναν χαμηλό μεταξένιο κότσο με έντονη χωρίστρα στη μέση.

427003777_814611517109404_5616191610232021380_n.jpg

Ο χαμηλός κότσος είναι ένα διαχρονικό χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση. Γίνεται εύκολα και γρήγορα απ' όπου κι αν είσαι, ενώ μπορεί να αναδείξει τα casual και formal looks. Έχει τη δυνατότητα να χαρίζει έναν σοφιστικέ χαρακτήρα, γι' αυτό είναι ιδανική επιλογή για τα office looks.

Πώς θα πετύχεις το μεταξένιο εφέ

Για να πετύχεις αυτό το sleek εφέ θα χρειαστεί να προσθέσεις ένα προϊόν styling ή ένα hair oil επάνω στην επιφάνεια των μαλλιών σου και να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με λίγη λακ. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό για να πεις «αντίο» στις bad hair days σου. Με το χτένισμα της Δανάης τα μαλλιά σου θα φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα.

https://www.instagram.com/reel/C3miltUKD03/

Επιπλέον, για να απογειώσεις το look μπορείς να προσθέσεις stylish hair clips, κορδέλες και scrunchies τα οποία θα κάνουν το χτένισμά ακόμα πιο ενδιαφέρον και iconic.

Παρακάτω θα βρεις μερικά TikTok video τα οποία θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps για να επιτύχεις το chic low bun. Ρίξε μία ματιά...

3 εύκολα TikTok videos για να πετύχεις τον πιο stylish κότσο: