Έχεις δοκιμάσει foundation stick; 6 επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Έχεις δοκιμάσει foundation stick; 6 επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα

Τα foundation σε μορφή στικ είναι εύκολα στη χρήση τους, πετυχαίνοντας με μία μόνο κίνηση ομοιόμορφη βάση.

Οι τάσεις τα τελευταία χρόνια στο μακιγιάζ θέλουν οι επιδερμίδες να δείχνουν φυσικές χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν έχουμε όμως όλες οι γυναίκες αψεγάδιαστα δέρματα όπως τα μοντέλα στις πασαρέλες. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό; Και βέβαια! Ακόμα και τα super models στα catwalks φορούν foundation και concealer για να καταφέρουν να αγγίξουν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

Τα δύο manicure που ξεχωρίσαμε από τα Oscars 2024 και οι κωδικοί για να τα αντιγράψεις

Kronthaler-Westwood-bks-F24-016.jpg

Τα foundation που χρησιμοποιούν διαθέτουν απαλές, ελαφριές υφές που κάνουν την επιδερμίδα να μοιάζει απίστευτα φυσική και λαμπερή. Αυτό λοιπόν, που χρειάζεσαι είναι ένα προϊόν το οποίο θα σου προσφέρει μία μοναδική βάση, που θα διορθώνει τις διχρωμίες και θα εντείνει τη φρέσκια όψη του δέρματος μέσα στην ημέρα.

Extra tip: Μην παραλείπεις τη skincare routine! Είναι το α και το ω για μία λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Είσαι έτοιμη για ένα refresh στο χρώμα σου; Αυτά είναι τα 5 hot hair color trends της άνοιξης 2024

Με μία μόνο κίνηση χαρίζουν ομοιόμορφη βάση

Ποιο προϊόν είναι αυτό; Το foundation stick! Τα foundation σε μορφή στικ είναι εύκολα στη χρήση τους, καθώς η συσκευασία που διαθέτουν θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις την επιθυμητή ποσότητα και να «χτίσεις» ένα αλαβάστρινο αποτέλεσμα. Διαθέτουν κρεμώδεις υφές που είναι ανθεκτικές στον ιδρώτα και το νερό, χωρίς να φράσουν τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι ένα προϊόν που αγαπούν οι beauty lovers, καθώς με μία μόνο κίνηση μπορούν να δημιουργήσουν έναν ομοιόμορφο τόνο και μία λαμπερή βάση.

Akris-bbt-S23-038.jpg

Επίσης, αναλόγως τον τόνο που θα επιλέξεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα foundation stick για contouring ή σαν concealer φωτίζοντας τα σημεία του προσώπου σου. Είναι τόσο εύκολα στην εφαρμογή και το αποτέλεσμα τόσο φυσικό που θα θες να έχεις δεκάδες από αυτά τα stick στο νεσεσέρ σου.

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα και πιο καλυπτικά foundation σε μορφή στικ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μία δοκιμή θα σε πείσει και θα μας θυμηθείς...

Peach makeup: Το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου