PFW 2024: 4 τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε παντού την άνοιξη

Ευαγγελία Αλπίδου
PFW 2024: 4 τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε παντού την άνοιξη

Καθαρές, ενυδατωμένες επιδερμίδες με πουδρένια χρώματα στα ζυγωματικά και στα χείλη κάνουν το πρόσωπο της κάθε γυναίκας να δείχνει φρέσκο και ζουμερό σαν φρούτο.

Η πιο δυνατή Εβδομάδα Μόδας έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι. Στο Παρίσι διαδραματίζεται το τελευταίο fashion week αυτής της σεζόν. Από τα show ξεχειλίζει ανυπέρβλητη λάμψη, δείχνοντας τα trends που θα επικρατήσουν στον κόσμο της μόδας, τον φθινόπωρο-χειμώνα 2025.

Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL -6 αγαπημένα προϊόντα του brand

Βέβαια, ένα άρτιο σύνολο περιλαμβάνει και το beauty look. Sleek buns, περίτεχνες κοτσίδες, wet looks, fresh μακιγιάζ που κάνουν το δέρμα να σφύζει από φρεσκάδα και λάμψη, ολοκληρώνουν την κάθε εικόνα και απογειώνουν το κάθε outftit. Οι makeup artists και οι hair experts βάζουν την δική τους πινελιά και δημιουργούν τα δικά τους beauty trends που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στην εμφάνισή από τώρα!

Η δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για να εντυπωσιάσει. Η απλότητα και η φιλοσοφία του «less is more» κρύβεται πίσω από κάθε makeup look. Καθαρές, ενυδατωμένες επιδερμίδες με πουδρένια χρώματα στα ζυγωματικά και στα χείλη κάνουν το πρόσωπο της κάθε γυναίκας να δείχνει φρέσκο και ζουμερό σαν φρούτο. Βρισκόμαστε στην 4η μέρα της Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τις 4 beauty τάσεις που θα κυριαρχήσουν παντού αυτή τη χρονιά. Είναι trends που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα και να απογειώσεις με τα spring looks της σεζόν.

Ροδαλά ζυγωματικά - Casablanca

Casablanca-bks-F24-003.jpg

Το ροδαλά ζυγωματικά είναι ένα trend που έχουμε δει να κυριαρχεί στα social media, στο κόκκινο χαλί και στα catwalks αυτής της σεζόν. Το ρουζ είναι το προϊόν που λειτουργεί σαν «μαγικό ραβδί» και με μία κίνηση φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα ροδαλά ζυγωματικά χαρίζουν φρεσκάδα και νεανική όψη στην επιδερμίδα, ενώ το μόνο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το beauty look σου είναι ένα διάφανο lip gloss για ζουμερά χείλη.

Λιλά κραγιόν - Van Noten

Van-Noten-bks-F24-018.jpg

Το λιλά είναι ένα από τα χρώματα της άνοιξης. Στο show του οίκου Van Noten είδαμε τα χείλη των μοντέλων να έχουν μία απαλή μωβ απόχρωση και απαλές, ουδέτερες βάσεις. Το λιλά είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής που χάριζε έξτρα χρώμα στο μακιγιάζ και ένα trend που θα θες να φοράς ξανά και ξανά τώρα την άνοιξη.

Ροζ eyeshadow - Christian Dior

Christian-Dior-bks-F24-007.jpg

Μπορεί στο show του οίκου Hui, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, να κυριάρχησε το εκρηκτικό κόκκινο smokey eye look, στο show όμως του Christian Dior η ροζ σκιά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks των μοντέλων. Όπως φαίνεται το barbiecore trend θα συνεχίσει να κυριαρχεί και αυτή τη χρονιά.

Κρύσταλλα στο μακιγιάζ - Germanier

Germanier-bks-F24-038.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κρύσταλλα στο μακιγιάζ. Τα κρύσταλλα κυριάρχησαν και στο Fashion Week του Μιλάνου. Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ακόμα κι αν είσαι άβαφη. Στο show του Germanier τα κρύσταλλα δημιούργησαν τα πιο glam beauty looks.

Λαδώνουν τα μαλλιά σου; Αιτίες και tips για να απαλλαγείς μια για πάντα