Berry makeup: Το μακιγιάζ της άνοιξης θέλει ζυγωματικά και χείλη σε μωβ-ροζ αποχρώσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Berry makeup: Το μακιγιάζ της άνοιξης θέλει ζυγωματικά και χείλη σε μωβ-ροζ αποχρώσεις

Τα ζυγωματικά και τα χείλη αποκτούν μία γλυκιά απόχρωση που τα κάνει να φαίνονται με λαχταριστά σμέουρα και βατόμουρα.

Οι beauty lovers στο TikΤοκ έχουν μία εμμονή να δίνουν στα trends τα πιο αστεία και αξιολάτρευτα ονόματα. Το latte μακιγιάζ με τις γήινες αποχρώσεις, το strawberry girl makeup με τα ροδαλά ζυγωματικά και το vanilla girl με τις καθαρές επιδερμίδες είναι μερικά trends στο μακιγιάζ που κυριάρχησαν την προηγούμενη χρονιά.

7 μίνιμαλ ιδέες στα νύχια που ταιριάζουν ακόμα και σε κοντό manicure

Το μακιγιάζ που κάνει τα χαρακτηριστικά να μοιάζουν με ζουμερά μούρα

Για την άνοιξη του 2024, ωστόσο, μια νέα τάση έρχεται να προστεθεί στον χώρο της ομορφιάς εμπνευσμένη από ένα φρούτο της άνοιξης, το μούρο. Με την άνοδο σιγά-σιγά της θερμοκρασίας το berry makeup είναι το μακιγιάζ που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να μοιάζουν με ζουμερά μούρα. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται μεταξύ του απαλού ροζ και του σκούρου μωβ, αναλόγως τον τόνο της επιδερμίδας. Τα ζυγωματικά και τα χείλη αποκτούν μία γλυκιά απόχρωση που τα κάνει να φαίνονται με λαχταριστά σμέουρα και βατόμουρα.

Emporio-Armani-bbt-S23-014.jpg

Το berry makeup, χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, αλλά με μία-δύο πινελιές μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που θες να επιβλητικό βλέμμα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα wing eyeliner ή να δημιουργήσεις ένα απαλό smokey eye look με ροζ, κόκκινες και μωβ αποχρώσεις.

Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ δεν θέλει υπερβολές! Το «κλειδί» βρίσκεται στις καθαρές βάσεις και στα απαλά χρώματα που κάνουν το δέρμα να φαίνεται ότι σφύζει από ζωντάνια. Το berry makeup είναι ιδανικό να σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσεις τα spring outfits της σεζόν.

Αν θες να γίνεις το απόλυτο berry girl, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα beauty items που θα σου προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Ρίξε μία ματιά…

Έχεις δοκιμάσει foundation stick; 6 επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα