Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου

Το toner απορροφά τη λιπαρότητα και ενισχύει τη δράση της ενυδατικής κρέμα και του ορού.

Η αλήθεια είναι πως το face toner υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς, ειδικά στην κορεάτικη ρουτίνα περιποίησης. Σίγουρα θα έχεις ακούσει γι’ αυτό, ίσως να το έχεις δοκιμάσει κιόλας και απλά να το έχεις προσπεράσει. Η αλήθεια είναι πως το toner είναι ένα παρεξηγημένο beauty προϊόν. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το θεωρούν απαραίτητο και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά οφέλη που χαρίζει στην skincare routine τους. -Δεν τις κατηγορώ όμως, γιατί και εγώ την ίδια εντύπωση είχα, μέχρι να δοκιμάσω αυτό το θαυματουργό προϊόν.

Berry makeup: Το μακιγιάζ της άνοιξης θέλει ζυγωματικά και χείλη σε μωβ-ροζ αποχρώσεις

Ποια είναι τα οφέλη του και πώς χρησιμοποιείται;

pexels-ron-lach-8154400.jpg

Το toner είναι το προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό. Η σωστή σειρά εφαρμογής, είναι ακριβώς μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την εφαρμογή την ενυδατικής κρέμας και του ορού. Το face toner, έχει γίνει τόσο δημοφιλές για τα παρακάτω τρία σημαντικά οφέλη που προσφέρει στο δέρμα:

  • Απορροφά τη λιπαρότητα, καθαρίζοντας τους πόρους και το περίσσιο σμήγμα.
  • Αφαιρεί όλα τα ίχνη που μπορεί να έχουν μείνει από το μακιγιάζ, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα.
  • Ενισχύει τη δράση των υπόλοιπων προϊόντων της skincare routine.

Αντίο κυτταρίτιδα: 7 scrub σώματος για λεία και λαμπερά πόδια την άνοιξη

Το toner μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ

Balmain-bks-S24-011.jpg

Οι ρύποι και τo μακιγιάζ επηρεάζουν την όψη του δέρματός. Το toner προστατεύει την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς καθημερινούς ρύπους και επαναφέρει την χαμένη λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι ένα προϊόν που αναλόγως τα συστατικά του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα, θα βοηθήσει στη συστολή των πόρων και θα «κλειδώσει» τη σωστή υγρασία του δέρματος.

Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες face toners, ενυδάτωσης, λάμψης, αντιγήρανσης, λείανσης, ενάντια στην ακμή και στη λιπαρότητα... Επίλεξε το ιδανικό ανάλογα με τις ανάγκες σου κάθε φορά. Μην φύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερά τόνερ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσεις την επιδερμίδα σου απίστευτα ανάλαφρη και δροσερή.
Ρίξε μια ματιά…

Έχεις δοκιμάσει foundation stick; 6 επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα