Έχεις κενά στα φρύδια; 6 brow mascara για εύκολο γέμισμα και όγκο

Ευαγγελία Αλπίδου
Έχεις κενά στα φρύδια; 6 brow mascara για εύκολο γέμισμα και όγκο

Με μία μόνο κίνηση έχεις τέλεια τοξωτά φρύδια χωρίς να μουντζουρωθείς. 

Τα φρύδια όπως έχουμε πει ξανά και ξανά είναι η «κορνίζα» του προσώπου. Πλέον στις τάσεις είναι τα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια. -τύπου Cara Delevingne- Βέβαια, όσο κι αν θέλαμε τα λεπτά φρύδια να παραμείνουν στα 90s και 00s, στα catwalks αυτής της σεζόν είδαμε super models να περπατούν στην πασαρέλα έχοντας λεπτά φρύδια. Σοκ! Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσουμε κι εμείς τα λεπτά φρύδια. Τα trends συνεχώς έρχονται και παρέρχονται, γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγουμε αυτά που ταιριάζουν με το στιλ και την προσωπικότητά μας.

Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities

Υπάρχουν κοπέλες, λοιπόν, οι οποίες δεν γεννήθηκαν με τα τέλεια τοξωτά φρύδια ή μπορεί να είχαν βγάλει αρκετά τα φρύδια τους με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν σε μερικά σημεία τρίχες και να έχουν ανάμεσα κενά.

1710328854517-272622336-Ujoh-bks-F24-023.jpg

Αυτές, λοιπόν, οι κοπέλες έχουν ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο θα τους γεμίσει τα κενά και θα τους δώσει φυσικό σχήμα. Για καλή μας τύχη στην αγορά πλέον υπάρχουν δεκάδες brow προϊόντα, όπως μολύβια, gels, mascara και brow pomades τα οποία με μία κίνηση μπορούν να χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Με μία μόνο κίνηση φυσικά, γεμάτα φρύδια

Short hair, don' t care! Η Gigi Hadid έκανε το κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τις brow mascara. Είναι ένα προϊόν που χαρίζει απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις γνώσεις makeup artist. Η brow mascara, λοιπόν, μοιάζει με την κλασική mascara που χρησιμοποιούμε στις βλεφαρίδες, μόνο που έχει πιο μικρό βουρτσάκι, ιδανικό να καλύπτει όλη την επιφάνεια των φρυδιών. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση και δεν μουντζουρώνει! Ο τρόπος που την εφαρμόζεις επάνω στα φρύδια σου είναι σαν να τα χτενίζεις. -Με φορά προς τα επάνω, για να δίνεις ένα ανοδικό εφέ σε όλο το βλέμμα- Έτσι, με απαλές κινήσεις, γεμίζεις τα κενά, δίνεις σχήμα και κάνεις τα φρύδια να φαίνονται φυσικά πιο γεμάτα.

Ujoh-bks-F24-043.jpg

Extra tip: Αν θες ένα πιο έντονο, τοξωτά φρύδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρώτα ένα λεπτό μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις τυχόν κενά. Προσοχή, με απαλές κινήσεις για να φαίνονται φυσικά. Τέλος, από πάνω πρόσθεσε τη brow mascara και χάρισε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι brow mascara διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ιδανικές να προσαρμόζονται σε ανοιχτές, σταρένιες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά με τέλειο βουρτσάκι για εύκολο γέμισμα και χρώμα που διαρκεί για ώρες. Εμείς στο beauty department τις χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά και θα μας θυμηθείς!

Έχεις δοκιμάσει foundation stick; 6 επιλογές για φυσικό αποτέλεσμα